Moje nowe parapety!

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2012, o 13:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moje nowe parapety!

Post »

O rany jaka "kolorna" ;:138 ;:oj
Śliczności.
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p
Od: 18 paź 2012, o 22:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

a tam rasowy :D toż to zwykły dachowiec :) tylko, że czasami geny odpowiadające za kolor sierści tak się ułożą, że wychodzi taki... hmmm.... nijaki :D
Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
anka93
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 17:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wygląda jak z wyższych sfer :D
Awatar użytkownika
masik
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2012, o 13:44
Kontakt:

Post »

Nijaki? ;:oj On jest jedyny w swoim rodzaju. Niepowtarzalny, wyjątkowy.
Zawsze twierdziłam, że gdyby mój kot zaginął...i musiałabym zbója "odszukać" w tłumie podobnych mu kotów, nie miałabym problemów z rozpoznaniem tego łaciatego futerka.
Nie ze mną te numery.... :uszy
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

ja lubię takie "inne" kotki :) tą co mam teraz wzięłam bo ma pół noska czarne i pół różowe :) i wieeeeeelkie oczyska :) w ogóle takie śmieszne łatki do tego :) pomijając ciągłe ADHD :D nie przeszkadza mi nawet, że ciągle atakuje i gryzie moje buty :D
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
Awatar użytkownika
anka93
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 17:40

Post »

krokusik164 pisze:ja lubię takie "inne" kotki :) tą co mam teraz wzięłam bo ma pół noska czarne i pół różowe :) i wieeeeeelkie oczyska :) w ogóle takie śmieszne łatki do tego :) pomijając ciągłe ADHD :D nie przeszkadza mi nawet, że ciągle atakuje i gryzie moje buty :D
No ,to jakiś pobudzony, albo chce abyś i Ty boso chodziła :wink: :;230
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Ale będziesz miała wesoło w domu ;:224 :;230
Awatar użytkownika
Nolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2012, o 09:54

Post »

Drugi kot to świetny pomysł ;:333 . Też mam dwa i uważam, że to optymalna liczba, bo jeden, to za mało, a trzy, to za dużo :;230 (przynajmniej na mój gust) Kicia ma naprawdę wyjątkowe umaszczenie, a zwłaszcza kolorowy ogonek; i" dobrze jej z oczu patrzy" :D Z tym lubieniem się nawzajem, to może być ciężko, zwłaszcza na początku. Chociaż moje mieszkają ze sobą od ponad dwóch lat i co jakiś czas miewają większe lub mniejsze starcia. Wszystko zależy od tego jak charakterne trafią się zwierzątka i czy nie muszą koniecznie postawić na swoim. Trzeba być dobrej myśli i dać im trochę czasu na zapoznanie się, a wszystko będzie dobrze ;:333
Awatar użytkownika
Agnisia31
1000p
1000p
Od: 2 paź 2012, o 20:16

Post »

Eh, też chętnie bym wzięła sobie kotka, ale niestety moje dzieciaki by go..... zagłaskały :;230
Kiedyś miałam kotka dachowca, ale gdy byłam w ciąży to kocica wyczuła chyba, że będzie dziecko i po prostu któregoś dnia zniknęła :cry: Chodziłam i szukałam jej przez miesiąc czasu. Potem tylko zastanawiałam się co robi, gdzie jest, czy daje sobie radę. ;:145
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

ta moja to istny szatan :) a ta nowa ponoć spokojna więc może się zrównoważą. ogólnie tamta po przejściach bo była potrącona i ktoś ją zgarnął zakrwawioną z ulicy, towarzystwo adopcyjne się nią zajęło i wyleczyło. chcę jej pomóc powrócić do sił i odzyskać wiarę w nowy domek :) będę rozpieszczać, głaskać, rozpieszczać, tulić, rozpieszczać, karmić itd... :D
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

jaki niepowtarzalny ten twój nowy kotek ;:333
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Nolinka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2012, o 09:54

Post »

Moje koty też są przygarnięte od fundacji, która wyłapuje bezdomne koty i poddaje je sterylizacji. Dzikusy są wypuszczane na wolność, a te proludzkie cywilizują się w domach tymczasowych, gdzie można je obejrzeć i dowiedzieć się o charakterze i upodobaniach kota. Wolę te moje dachowce, które dostały od życia w kość, od tych hodowanych tylko po to, by się rozmnażały i przysporzały pseudohodowcom gotówki :roll:
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

kotek niestety pojechał do innej Pani :( wyprzedziła mnie z umową :( ale na pocieszenie mam coś innego ;)
mój amarylisek ;:167 ObrazekObrazekObrazekObrazek
uparcie rozrastający się storczyk miniaturka ;:167 ObrazekObrazek
a tu skazany na śmierć oleander o którego walczyłam do upadłego ;:167ObrazekObrazekObrazekObrazek
mój łobuziaczek kochany :D żyjący i rosnącyObrazek
balkonowe napierniczałki :D ;:167 Obrazek
no i oczywiście największa gwiazda zmęczona po ciężkim dniu pracy (po objadaniu kwiatków i wypijaniu wody z ukorzenianych gałązek)Obrazek
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22

Post »

Wszystko pięknie ale wzięłaś złe linki, powinien być ten co ma zaznaczone 500px chyba 4 licząc od góry w tej ramce z kodami.
Poza tym wszystko pięknie, kicia faktycznie zmęczona, olek odbija wspaniale pokazując nowe ,młode listki..
amarylisek kwitnie prześlicznie, pewnie w domku od razu weselej... ;:138
Awatar użytkownika
krokusik164
200p
200p

Post »

kurcze tam były tylko dwa co nie trzeba konta premium czy coś takiego. a te chociaż jak się na nie kliknie to powiększają się do oryginalnego rozmiaru.
no pewnie, że weselej :D męża non stop męczę tym, żeby patrzył albo na amarylisa albo na oleandra i podziwiał zdolną żonę :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”