Tak na to nigdy nie patrz. Oczywiście liczy się ilość ale też jakość. I dlatego warto pochwalić nawet jednego kwiatuszka jeśli ładny.to oczywiście jest nic w porównaniu do Twoich kwitnień, ale i tak cieszy

Tak na to nigdy nie patrz. Oczywiście liczy się ilość ale też jakość. I dlatego warto pochwalić nawet jednego kwiatuszka jeśli ładny.to oczywiście jest nic w porównaniu do Twoich kwitnień, ale i tak cieszy
hen_s pisze:to oczywiście jest nic w porównaniu do Twoich kwitnień, ale i tak cieszy
Tak na to nigdy nie patrz. Oczywiście liczy się ilość ale też jakość. I dlatego warto pochwalić nawet jednego kwiatuszka jeśli ładny.
nyskadu pisze:Cudny kwiatuszek
maryjan13 pisze:Co raz ciekawiej się robi u Ciebie Paulino.
Jest szansa,by pani Echinopsis zakwitła,bo we wrześniu mają być jeszcze upały ( 30 *C ).
przemo1413 pisze:Mają być upałyi bardzo dobrze bo mój ferak zakwitnie
Nooo...ja tez się cieszę. U mnie też jeszcze zaczynają powstawać pąki u Lobivi, Astraków, Frailejek i kilku innych, a biorąc pod uwagę fakt, że w tym tygodniu przeprowadzka do parzeniska to może być jeszcze kolorowoprzemo1413 pisze:Mają być upałyi bardzo dobrze bo mój ferak zakwitnie i jeden gymnol też produkuje pąka ( nabytek z tego roku ) no i echinopsisy też zaczęły produkcję pąków
Chyba trochę im się poprzestawiało bo na wiosnę nie chętnie kwitły a teraz zaczynają szaleć
Szkoda że to już końcówka sezonu
przemo1413 pisze:I właśnie za te małe piękne kwiatuszki kocham rebucje![]()
![]()
U mnie w tamtym roku zakwitła 11 kwiatami na razi i to był dopiero widok
eikoden pisze:Witam,
adenium tnij jak tylko będzie luty a i czubki próbuj ukorzenić :]
nie miały za dużo światła i zapomniały się rozkrzewić więc trzeba będzie im pomóc!
paulaIRL pisze:Super kolorkiNie ma co, Rebutie potrafią zaszaleć
![]()
Nooo...ja też się cieszę. U mnie też jeszcze zaczynają powstawać pąki u Lobivi, Astraków, Frailejek i kilku innych, a biorąc pod uwagę fakt, że w tym tygodniu przeprowadzka do parzeniska to może być jeszcze kolorowo![]()
![]()