Ty pewnie już wyzdrowiałaś ... ja natomiast właśnie zachorowałam

(napisałabym storczykowym, ale wtedy inne kwituszki by się na mnie obraziły
  (napisałabym storczykowym, ale wtedy inne kwituszki by się na mnie obraziły   - a szkoda by było bo trochę ich mam)
  - a szkoda by było bo trochę ich mam) 

Każdego ranka wstaję, i widzę, że u któregoś z nich otworzył się nowy pączek. Każdego dnia coraz więcej kolorków w moim domku
  Każdego ranka wstaję, i widzę, że u któregoś z nich otworzył się nowy pączek. Każdego dnia coraz więcej kolorków w moim domku  Och, wspaniały widok!
 Och, wspaniały widok!
 przemyłam liście, zwiększyłam wilgotoność i chyba jest dobrze. Odwdzięczył mi się szybko - wypuścił 2 pędy ze śpiących oczek (wspominałam o nim wyżej)
  przemyłam liście, zwiększyłam wilgotoność i chyba jest dobrze. Odwdzięczył mi się szybko - wypuścił 2 pędy ze śpiących oczek (wspominałam o nim wyżej)    
  No i będziesz miała swój własny wątek - gdy pojawi się jakiś problem, szybciutko wstawisz zdjęcie, a my podpowiemy co i jak
  No i będziesz miała swój własny wątek - gdy pojawi się jakiś problem, szybciutko wstawisz zdjęcie, a my podpowiemy co i jak  I nie ma się czego wstydzić czy bać. Po to juesteśmy by sobie pomagać, doradzać i wspierać w trudnych chwilach naszych storczyków
 I nie ma się czego wstydzić czy bać. Po to juesteśmy by sobie pomagać, doradzać i wspierać w trudnych chwilach naszych storczyków   Razem tworzymy forumową, storczykomaniakową  rodzinkę i baaaardzo lubimy gdy dołączają do naszego kręgu nowi (storczykowo zakręceni oczywiście
  Razem tworzymy forumową, storczykomaniakową  rodzinkę i baaaardzo lubimy gdy dołączają do naszego kręgu nowi (storczykowo zakręceni oczywiście   ) forumowicze
 ) forumowicze 

Kusił mnie jeszcze jeden storczyk, ale zdecydowałam się tylko na jednego. Chociaż kto wie, może jeszcze wrócę do tego sklepu i go przygarnę
 Kusił mnie jeszcze jeden storczyk, ale zdecydowałam się tylko na jednego. Chociaż kto wie, może jeszcze wrócę do tego sklepu i go przygarnę