Karolciu, masz przepiękną masdevalię- kolorek w sam raz na obecną deszczową pogodę
Keiki- zgadzam się z dziewczynami- nie zawsze jest objawem kryzysu; a Twój reanimowany falek nie wygląda źle, więc to chyba nie ta opcja. Nic, tylko się z niego cieszyć, będzie dobrze!
Kasiu, Gosiu, Agnieszko, Klaudio, Piotrze dziękuje za odwiedziny i miłe słowa
mam nadzieje, że to nie jedyny jej kwiatek w tym roku.
Mam jeszcze do Was pytanie, czy to na pewno jest keik?
Taki jakiś wydłużony i ze środka coś jak pęd wystaje ... nie mam doświadczenia z keikami, może ktoś by go zidentyfikował
bo ja ciągle wierzę, że to pęd....wiem wiem.....
Hmm, to może być taka dziwna sytuacja - po prostu pędzik puszcza sobie listki - taki pęd z liśćmi
To mi przypomina coś - u jednej z forumowiczek takie coś było ale nie pamiętam u której, jak znajdę to dam namiar
Strasznie mi się spodobało pierwsze zdjęcie nieotwartego "dzióbka" Taki pelikanik
Z tym keiki może być różnie. Albo tak jak poprzednicy mówili pędzik z listkami albo keiki na nóżce Musisz poczekać i zobaczysz co z tego wyrośnie Pamiętaj o nas i pokaż jak już się ostatecznie okaże co to
Jak ja lubię takie ciekawostki
Teraz każdy snuje domysły, bo może to być keiki, pędzik z chorągiewkami, a może keiki z pączkami kwiatowymi ?
Wstawiaj często zdjęcia, będziemy obserwować rozwój
Piotrze, Justyno, Tomku, Lucynko, Mirku bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i za miłe komentarze.
Moje Cymbidium wypuszcza kolejne "cosie" mam wielka nadzieję, że chociaż jeden pęd z tego będzie...już miało tyle podejść i nic
Okazuje się, że na "reanimowanym" falku będzie raczej pęd taki trochę dziwny, ale zobaczcie sami
A tu jeszcze kilka fotek mojego maleństwa - jest cudowna