Tara - oaza marzeń cz.2
Taro i ja zawitałam w Twoje progi. Macie bardzo dużą powierzchnię do uprawiania. Zdjęcia kwiatów są sliczne.
Widziałam pergolę zrobioną przez Twojego M. podoba mi się. O takiej podobnej myślę, no bo kasy na razie brak na taką ze sklepu /stara się posypała więc trzeba coś zrobić, zeby rośliny /winobluszcz i wiciokrzew / rosły a nie marniały na ziemi. Nawet już mam materiał i zaczęłam robić sama/mój M. w tygodniu to nic nie zrobi bo praca.../
Ewa
Widziałam pergolę zrobioną przez Twojego M. podoba mi się. O takiej podobnej myślę, no bo kasy na razie brak na taką ze sklepu /stara się posypała więc trzeba coś zrobić, zeby rośliny /winobluszcz i wiciokrzew / rosły a nie marniały na ziemi. Nawet już mam materiał i zaczęłam robić sama/mój M. w tygodniu to nic nie zrobi bo praca.../
Ewa
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ojejku ile powojników.Pewnie dobrałyście takie ,które kwitną wcześnie jak i póżnokwitnące.Jak będzie zachowywał się clematis Mazury to dopiero zobaczymy w przyszłym roku.Teraz kwitnie,ma następne 3-4 pączki.Oj gdyby nie deszczowa pogoda byłoby wspaniale,a tak wszystko takie smętne.Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka