Anoli Nowy Początek /cz.3/
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak troszkę przybywa i cieszę się, że jedną połowę balkoniku ładnie zagospodaruję
Tylko nie mam pojęcia jak dbać o bratka
A klonika chciałabym mieć jako drzewko na pni, ale jest jeszcze za niski, by ciąchnąć go z wysokości, dziś oberwałam mu ten kwiatuszek, niech skupia siły na wzroście. Może uda mu się przeżyć, bo to taka sierotka.

A klonika chciałabym mieć jako drzewko na pni, ale jest jeszcze za niski, by ciąchnąć go z wysokości, dziś oberwałam mu ten kwiatuszek, niech skupia siły na wzroście. Może uda mu się przeżyć, bo to taka sierotka.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ilonko klonik sobie na pewno poradzi
Możesz go w kilku miejscach podpiąć do czegoś prostego to nie będzie się krzywił 
Jeśli chodzi o bratki to nigdy ich nie miałam. Ale wydaje mi się , że są łatwe w uprawie. Wnioskuję to po tym, że często widuje je na cmentarzach, a tam raczej nikt się nimi wzorowo nie zajmuje. Raczej rosną sobie same

Jeśli chodzi o bratki to nigdy ich nie miałam. Ale wydaje mi się , że są łatwe w uprawie. Wnioskuję to po tym, że często widuje je na cmentarzach, a tam raczej nikt się nimi wzorowo nie zajmuje. Raczej rosną sobie same

- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Lilie są na poprzednich stronkach, od tego czasu bez zmian. M. martwi szczególnie ta jedna, która stanęła w miejscu. A w ogródku pod blokiem kotś lilie całkiem zmarnował, aż się pokładły z braku wody 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39