Budowa zielonego świata
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj tak tańce wojenne odstawiają wspaniałe. Tylko u mnie jakoś zawsze trafiały się samiczki, które wybieraly sobie chłopa a innym dawały po łbie
:P Docelowo trafią do 200l, teraz za małe są jeszcze 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- aconitum
- Od: 30 lip 2008, o 13:02
dobra, dość (póki co) a rybkach
moja monstera wręcz krzyczy o domek! pytanie, doniczka póki co mała, czy docelowo gigantyczna? no i powietrzne nad ziemią oczywiście?

poza tym nowe listki, aglaonema sie rozwinęła, calathea daje oznaki życia, maranta szaleje, leniwe epi się zdecydowało ;), a papryczka pomyliła pory roku, sypie kwieciem i nowinkami...

moja monstera wręcz krzyczy o domek! pytanie, doniczka póki co mała, czy docelowo gigantyczna? no i powietrzne nad ziemią oczywiście?

poza tym nowe listki, aglaonema sie rozwinęła, calathea daje oznaki życia, maranta szaleje, leniwe epi się zdecydowało ;), a papryczka pomyliła pory roku, sypie kwieciem i nowinkami...

Anka
powietrzne maranty możesz wsadzić w ziemię ,wypuści nowe,doniczka nie za duża taka ,żeby Ci się nie wywalała roślina -musisz dopasować
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
coś pokręciłamaconitum pisze:oj ja się o monsterę pytałam... młoda szczepka się ukorzeniła w końcu...

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj !
Ładne są te Twoje roślinki i na dodatek ...lubią motoryzację
Skoro przeżyły długą podróż upchnięte w maluchu i mają się dobrze, to teraz już , pod Twoją troskliwą opieką będą żyć wiecznie !
A jeśli chodzi chodzi o monsterę ...
Ona najwyraźniej chce zmienić miejsce stałego pobytu...wyrastają jej NOGI !!! i być może wkrótce wyruszy... może do Poznania? 
Ładne są te Twoje roślinki i na dodatek ...lubią motoryzację

A jeśli chodzi chodzi o monsterę ...
ja nie chcę Cię straszyć , ale sprawa wygląda poważnie

- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06