Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ryszardzie, super działka , kwiaty , zieleń , owoce a wszystko to doglądające bociany.
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

Ryszard a wiesz że boćki to na szczęście? fajnie masz....
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

I nie tylko na szczęście :D Obrazek
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

Krzysiek nie wywołuj wilka z lasu :wink:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zauważyłem że porzeczkowy zbiór się szykuję :?: Co to z niej za pyszności zrobisz :) Bo na świeżo za czarną nie przepadam ale sok wypije :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka

Post »

Chciaż już późno,to zajrzałem na Forum,po obróbce owoców przywiezionych z działki.Zona robi wspaniałe powidła,dżemy.Dziękuję za odwiedziny,po raz pierwszy odwiedziła mnie Katarzynka,jak na ziomala przystało,odwiedzę Ciebie w najbliższym czasie.A Julka z Krzyśkiem zabawiają się bocianem.Ja już boćka się nie boję,co miał przynieść,to przyniósł.Nie wiem czy Wasze adresy są wykreślone z jego listy.hi hi hi.Julka dziękuję za grafiki,obejrzę później.Wszystkich serdecznie pozdrawiam,aha,Krzysiu pokazywali w tv,co tam się działo,Bytom zalany,co u Ciebie,dostaliście dużą dawkę wody.Parę słów komentarza!.Jeżeli mi się uda,to coś wkleję.Ryszard. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Kilka słów komentarza do tych obrazków.Jest to nowość w Toruniu i atrakcja.Fontanna droga ok.3mln.zł.Ale można ją podłączyć czy połączyć z muzyką,wówczas muzyka prowadzi całą fontannę tzn.reguluje światła,zmienia kolory ,ustala wysokość wyrzutu wody.Fontanna swoje walory pokazuje tylko wieczorem.Jak się będzie podobać,to mam więcej zdjęć.Ryszard.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Kilka słów komentarza do tych obrazków.Jest to nowość w Toruniu i atrakcja.Fontanna droga ok.3mln.zł.Ale można ją podłączyć czy połączyć z muzyką,wówczas muzyka prowadzi całą fontannę tzn.reguluje światła,zmienia kolory ,ustala wysokość wyrzutu wody.Fontanna swoje walory pokazuje tylko wieczorem.Jak się będzie podobać,to mam więcej zdjęć.Ryszard. Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu jak zwykle nie mogłem odpuścić Twojej działki :D No ulewa była straszna Katowice pływały, Bytom utoną i ucierpiała działka Zosi co jest straszne po prostu szkoda słów. A dzisiaj zero wody wszystko wyparowało bo jest taki ukrop że szok. Jakieś anomalia. No a wracając do Torunia to ta fontanna jest rewelacyjna. Powinna w każdym mieście taka stać bo efekt jest wspaniały. Nie wiem jak inni ale ja następne jej fotki z chęcią pooglądam. :D Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

pięknie to musi na żywo wyglądać :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Mimo,że b. późno,byliśmy na imieninach,żony siostry - Anna,i tak zleciało,fotki wstawię jutro.Julka dzięki za odwiedziny.Krzysiu,to co pokazywali w tv, napawa strachem.Dobrze,jak Mówisz,że woda zginęła.ale co ludzie przeżyli,to nikt im nie odbierze.Dobra kończę Pozdrawiam Ryszard. Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka

Post »

Niedziela;można trochę pobuszować na Forum.zdjęcia z fontanną wkleję wieczorem,bo sami ,rodzinnie idziemy zobaczyć o 21.30.Te co wkleiłem,to robił syn.Wczoraj z żoną byliśmy zobaczyć jak to wygląda za dnia,wkleję parę fotek. I nasz przyjaciel gekon-gekuś Obrazek Obrazek Obrazek ://www.fotosik.pl/pokaz_aaaaaaaaaobrazek/d ... bea58.html]Obrazek[/URL
]Jeszcze kilka zdjęć z toruńskiego parku Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No masz racje w nocy ta fontanna całkiem inaczej się prezentuje ale w dzień również cieszy oczy. Ten park jest niesamowity, taki raczej leśno krajobrazowy, piękny. A ten Gekuś to Twój :?: Fajny jest szkoda że go prędzej nie pokazałeś. Tez mam takie podobne bez futerkowe zwierzątko :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”