tu są fajne
Moja działka - rydnor - 2008r
- 
				Katarzynka
 - 500p

- Od: 23 mar 2007, o 17:37
 - Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

- krzysiek86
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
 - Kontakt:

- krzysiek86

- Kontakt:

- krzysiek86

- Kontakt:

Moja działka
Chciaż już późno,to zajrzałem na Forum,po obróbce owoców przywiezionych z działki.Zona robi wspaniałe powidła,dżemy.Dziękuję za odwiedziny,po raz pierwszy odwiedziła mnie Katarzynka,jak na ziomala przystało,odwiedzę Ciebie w najbliższym czasie.A Julka z Krzyśkiem zabawiają się bocianem.Ja już boćka się nie boję,co miał przynieść,to przyniósł.Nie wiem czy Wasze adresy są wykreślone z jego listy.hi hi hi.Julka dziękuję za grafiki,obejrzę później.Wszystkich serdecznie pozdrawiam,aha,Krzysiu pokazywali w tv,co tam się działo,Bytom zalany,co u Ciebie,dostaliście dużą dawkę wody.Parę słów komentarza!.Jeżeli mi się uda,to coś wkleję.Ryszard. 

Moja działka
Kilka słów komentarza do tych obrazków.Jest to nowość w Toruniu i atrakcja.Fontanna droga ok.3mln.zł.Ale można ją podłączyć  czy połączyć z muzyką,wówczas muzyka prowadzi całą fontannę tzn.reguluje światła,zmienia kolory ,ustala wysokość wyrzutu wody.Fontanna swoje walory pokazuje tylko wieczorem.Jak się będzie podobać,to mam więcej zdjęć.Ryszard.

Moja działka
Kilka słów komentarza do tych obrazków.Jest to nowość w Toruniu i atrakcja.Fontanna droga ok.3mln.zł.Ale można ją podłączyć  czy połączyć z muzyką,wówczas muzyka prowadzi całą fontannę tzn.reguluje światła,zmienia kolory ,ustala wysokość wyrzutu wody.Fontanna swoje walory pokazuje tylko wieczorem.Jak się będzie podobać,to mam więcej zdjęć.Ryszard. 

- krzysiek86

- Kontakt:

Witaj Rysiu jak zwykle nie mogłem odpuścić Twojej działki 
  No ulewa była straszna Katowice pływały, Bytom utoną i ucierpiała działka Zosi co jest straszne po prostu szkoda słów. A dzisiaj zero wody wszystko wyparowało bo jest taki ukrop że szok. Jakieś anomalia. No a wracając do Torunia to ta fontanna jest rewelacyjna. Powinna w każdym mieście taka stać bo efekt jest wspaniały. Nie wiem jak inni ale ja następne jej fotki z chęcią pooglądam. 

Moja działka
Moja działka
Niedziela;można trochę pobuszować na Forum.zdjęcia z fontanną wkleję wieczorem,bo sami ,rodzinnie idziemy zobaczyć o 21.30.Te co wkleiłem,to robił syn.Wczoraj z żoną byliśmy zobaczyć jak to wygląda za dnia,wkleję parę fotek.                  I nasz przyjaciel gekon-gekuś 

://www.fotosik.pl/pokaz_aaaaaaaaaobrazek/d ... bea58.html]
[/URL
]Jeszcze kilka zdjęć z toruńskiego parku

://www.fotosik.pl/pokaz_aaaaaaaaaobrazek/d ... bea58.html]
[/URL]Jeszcze kilka zdjęć z toruńskiego parku

- krzysiek86

- Kontakt: