Witam Lucynko,witam Dorotko
Dziękuję Lucynko za nazwę mojej kolorowej róży już zapisałam i może zapamiętam z biegiem czasu,często ludzie o nią pytają a ja nie potrafiłam powiedzieć bo dawno zakupiona i nie zapisana.Jest już staruszką ma kilkanaście lat ale miejsce jej odpowiada ma dostatecznie dużo słońca choć z wilgocią nie zawsze ale daje radość całe lato,pokrój taki bo ja nie pozwalam swoim różyczkom na zbytnią swawolę bo ograniczone miejsce wszędzie wąsko a niechby mój M. się pokłuł to zaraz by wszystko powycinał a mnie jak by się oberwało ohoho.
Z jesiennymi obrazami będzie gorzej bo dużo już powycinane koło domu musi być porządek w miarę możliwości bo inaczej awantura ale jak tylko będzie pogoda to coś na górce jeszcze znajdę,ostatnio dwa śluby i wizyty ze dwie teraz na Wszystkich Świętych też dwie tak że patrzę za wolnym pogodnym dniem żeby odpocząć na łonie natury.nie tak dawno jeszcze jeden irys powtórzył kwitnienie a Afrodite ma jeszcze dużo pąków może nie będzie tak szybko zimy,dziękuję za miłe słowa Lucynko i pięknej jesieni życzę.
Witaj Dorotko tak masz racje ta róża to kameleon uwielbiam na nią się często patrzeć co dzień inna.
Moją drugą ulubioną jest Afrodite,potem Eden Rose,Goldelse,Luis Oldier,na górce Salita do woli zaśmieca bo tam nikomu to nie przeszkadza ,Papa Milland pyszni się koło domu i jeszcze parę innych których nazw już teraz nie pamiętam niby mam nie dużo róż ale jak przyjdzie wymienić to trochę ich jest ale feler bo jak poprzesadzam to się gubię szczególnie w tych kremowo różowych są podobne a ja tak mało spostrzegawcza

Dlatego dla takich z niewielką wiedzą bardzo pomocni są forumowicze

co ja bym bez Was zrobiła..
Twój ogród jest porządny a zdjęcia super wyraźne kolory ,piękne ujęcia do tego nazwy itd.powoli się uczę jak można coś zrobić na kompie teraz usiłuje wyczaić jak mogę podpisywać moje zdjęcia już ktoś mi to kiedyś tłumaczył ale nie zajarzyłam

Jutro Święto miłego odpoczynku i kontaktów rodzinnych.