IWONKO Eyes ma tylko taki bukiet pąków reszta to same liście .Odcięłam parę patyczków na następny rok w razie czego gdyby tak komuś miała sie przydać

Maigoldzik to rzeczywiście bardzo kolczasta róża z rodziny Spinossisima a te typy tak mają

Dalie dopiero po obfitych deszczach u mnie się rozszalały, a u Ciebie prawie calutki sezon były opady .U mnie nawet po tak deszczowym roku nie narzekałyby na nadmiar wody, bo wszystko przelatuje.Tyle ile obornika wkładam w glebę nic nie poprawia jej struktury
BEATKO te tulipany to żadne cudeńka jedna paczka to Abba, a druga paczka to z serii Kaufmania MIX kolorów.Krokusów też kupiłam tylko dwie paczki jedne niebieskie drugie żółte i białe Joanna d'Arc.Szałwia Amistad rośnie bezpośrednio w gruncie, swoją po przymrozkach też możesz posadzić do gruntu, a na przyszły sezon zrobić sobie tylko młode szczepki .Ona się szybko ukorzenia ,ale moja to ubiegłoroczna roślinka i calutki ubiegły rok rosła w donicy
IRENKO szałwia z pewnością przetrwa, w razie czego mam w domu jeszcze parę szczepek

Kupiłam sobie też kamelię trza będzie wiosna zrobić szczepki
ELUSIA mojej szałwii nie będę wykopywać tylko dam jej kopiec i może przetrwa ,chociaż wątpię w to .Jednak jej szczepki mam w domu .4 paczki cebulek wszędzie wetkniesz żaden problem

Cieszę sie ,ze trafiłam w Twój gust z szałwią to tak jakbyś dostała ja od Nelusi-Alionuszki, bo to ona ją wysiewała parę lat temu. Pozdrowienia juz przekazałam mamie
TERENIU oj Tereniu pomarzyć można lecz ten czas będzie sie ciągnął w nieskończoność przy takiej pogodzie