EWCIU to kotka ale przez nią same kłopoty . drzwi do ogródka mam takie puste i dlatego na dole przeciągnęłam siatkę ,żeby takie małe pieski nie wchodziły mi do ogródka bo mamy na podwórku 2 takie . Niestety już mi ktoś przeciął tę siatkę chyba po to żeby wyciągnąć psa

. Teraz popodstawiałam jeszcze kamienie i mam nadzieję ,ze teraz żaden pies już nie wejdzie do ogródka . Princ Monaco mnie zauroczył . Niedosyć ,ze były to ładne sadzonki to na dodatek mocno wystrzeliły do góry
HANIU masz rację ,że te starsze róże są niezawodne i niedosyć ,że pięknie kwitną nawet deszcze im nie szkodzą np. Burgundowi
Ten pączek jak oczywiście sie nie mylę to taka NN kupiona w sklepie ,ale głowy nie dam ,gdzyż co chwilę przesadzałam te nowo wsadzone róże i już mi sie pokićkało w głowie
GRAZYNKO kicia patrzy do sąsiadowego ogrodu ,gdyż tam jest oczko a w nim rybki . Nie wiem czy dobrze myślę

,ale sąsiad nic nie mówił ,że mu jakaś znikła
ADRIANIE ona jest naprawdę śliczna tylko ,że moja ma już 6 lat więc na taki wigor musisz poczekać . Czy chcesz tę Nostalgię
OLU oczywiście mozesz wsadzić patyczki nawet do doniczki czy wprost do ziemi i nakryć petem albo słoikiem tak żeby 2 śpiące oczka były w ziemi . . Kicia sobie siedzi na tym płocie Masz zielone rąćzki więc na pewno Ci sie uda też niedawno wsadziłam patyczki różane do doniczki
MONISIU masz rację nazwa mówi sama za siebie to dostojny kwiat chociaż nie pachnie . Dziś wsadziłam tego Rh do ziemi a całą noc był zamoczony w wiadrze ,żeby się porządnie napił
MAJKA no prace sie posuwają ,ale nie tak szybko jakby sie chciało . Jeszcze nawet połowa ich nie zakwitła
TOSIA to raczej pytanie nie do mnie są mądrzejsi ode mnie a czemu nie napisałaś sobie zaraz nazw . Jak będę za dużo myśleć zostanę myśliwym

IRENKO to trzeba jeszcze raz próbować aż do skutku . Przeciez to nie takie trudne [bynajmniej mnie sie tak wydaje ] Wiesz ,ze mnie on tez uwiódł ten biało-czerwony książę