Moja nowa wymarzona działka cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja nowa wymarzona działka cz.9

Post »

Kochana u mnie to samo, masakra z pogodą ;:223 też właśnie wróciłam bo podlewałam.
Piękne widoczki wpadłam pooglądać bo odpoczywam w domu przy kawie. ;:138
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Iwonko,kwiatuchów u Ciebie mnóstwo pięknych ,a budleja karłowa jest tak cudna ,że nie mogę sie napatrzyć ,i ona już nie urośnie duża? super taka mała kępka i taki piękny kolor,gorąc niebotyczny,u mnie troszkę wczoraj podlało i dobrze,bo mam dzisiaj gości i już nie mam czasu podlewać,ale po prostu te ogrody by uschły ,ja nie pamiętam takiej długiej suszy ,chyba u nas nigdy nie było,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu, nie urośnie tak obiecano ;:108 a z tą pogoda to powariowało, a niedawno jeszcze u nas było wręcz zimno i paskudnie ;:185
Kasiu no właśnie na dworze nawet siedzieć się nie da, oddech parzy w nozdrza ;:108
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczna kolorowa róza, hortensje, liliowce ....ładnie , jakby suszy nie było :) U mnie też żar z nieba :( A syn tak samo ponad 10 lat w Dublinie i dobrze mu tam :) byłam raz a Ty ?
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też tam raz tylko byłam Karolka, samoloty nie dla mnie, jak leciałam w tamtą stronę to siedziałam na skrzydle, a ono frunęło, widziałam jak się buja, a w powrotnej drodze, to znowu leciałam jakiś starym typem i też pietra miałam, jeszcze syn zażartował, że samolot widać wrak, lepszymi latał, no i skończyły się moje podróże samolotem ;:306
evastyl
1000p
1000p
Od: 13 sie 2009, o 18:06

Post »

Iwonka jak to się stało że jeszcze u Ciebie nie byłam ...to jest niedopuszczalne ale nic to postaram się to nadrobić a najlepiej na żywo :)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa, no i pięknie, zapraszam :wit póki w domku siedzę ;:108
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56

Post »

Mnie latanie nie straszne, ale mam chorobę lokomocyjną , to siedziałam i : żeby tylko wytrzymać .....:) i wytrzymałam , ale najadłam się leków i wysiadłam jak pijana :wink: Fajnie mają , mieszkają blisko centrum , ale też prawie w parku, świetnie, Zoo o rzut kamieniem , ale w domu najlepiej :)
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
Awatar użytkownika
magry
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 wrz 2009, o 19:20

Post »

Iwonko- I co myślałaś jak leciałaś takim samolotem ? bo mnie głupie myśli przychodziły.Leciałem w grudniu nad Syberią a w dole jedno
światełko błyszczało.Pół godziny lotu i znowu jedno światełko a ja zastanawiałem się nad tym jak dojdę do najbliższego osiedla gdy samolot
spadnie w ten wszędzie zalegający śnieg.Durny,siwy łeb,nie ?
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Iwonko, podróż samolotem jest mimo wszystko bardziej bezpieczna niż samochodem. Katastrofy się zdarzają, to prawda, ale gdy zrobi się bilans, to wyraźnie widać, ,ze w wypadkach samochodowych ginie więcej ludzi.
Ja leciałam do Iraku, gdy M tam pracował [podczas wojny iracko - irańskiej], samolot awaryjnie lądował na Cyprze, a w lot powrotny nie bałam się wyruszyć.
Zresztą ja tak już mam po prostu jestem ryzykantką czasami, a tchórzem też czasami. :;230 :;230 :;230
Fajną masz rodzinkę, zupełnie jak kwiaty w ogrodzie. ;:215 ;:215 ;:215
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko śliczne kwiaty jak zwykle! Dobrze że siedzisz w domku, nie ma co ryzykować w taki upał ;:185
Samolotami nalatałam się sporo, ale na wieżę Eiffel'a nie wjechałam, bo mam lęk w przestrzeni :;230 a w samolocie siedzę przy oknie ;:oj
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Iwonko, mam nadzieję że zdążyłaś podlać ogród zanim słońce zaczęło grzać. Będzie dziś nie złe piekiełko. :twisted:
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie wróciłam do domu Danusiu, do chłodu, choć i tak 25 st. w domu, raniutko pojechałam, podlałam, a teraz no cóż niech się dzieje co ma być ;:108
No właśnie Marysiu, w samolocie przy oknie, inaczej nie chciałam, chociaż się bałam ;:306
Lucynko, wiem, czytałam na ten temat, bezpieczniej na pewno, no ale ja ciągle sobie myślę, jak taka kupa metalu unosi się i nie spada ;:306
Janku co myślałam, no właśnie widząc to skrzydło na przykład, tak bujające się, patrzyłam kiedy odpadnie, a jak widziałam jakiś ląd pod nami to czułam się bezpieczniej, bo w razie czego łatwiej nas ratować, gorzej jak nad wodą lecieliśmy, to bałam się bo pływać nie umiem, wiem, wiem, durny i mój siwy łeb, ale pomyślałam sobie, że w życiu i tak mam sporo stresujących sytuacji, po co mi następne i nie latam, jednak myślę, że i tak kiedyś polecę,( jak wnuk przyjdzie na świat kiedyś na przykład), tylko najpierw o głupiego jasia poproszę ;:306
Mój syn Karolka też mieszkał niedaleko parku , ZOO, ale teraz trochę na peryferie się wyniósł, więcej spokoju, tak mówi, ale do domu tęskni mimo wszystko ;:108
No to ja parę zdjęć :wit
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Biała budleja (bo chyba to ona ;:oj ) śliczna ;:333
w ogóle wszystko u Ciebie zdrowe i piękne, ale ona najbardziej mnie urzekła ;:108
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu to nie biała budleja, to kacze dzioby, tojeść orszelinowa ;:108 , jeśli będziesz chciała to po kwitnieniu odezwij się chętnie podziele się, tylko poczytaj o niej najpierw, ona dość rozłazi się ;:108 , białą budleje mam też, później pokażę :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”