Ogródek Robaczka cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 7

Post »

Lubię te Twoje optymistyczne widoki :)
Wiosna za rogiem, Kasiu... jak wrócisz z urlopu, to i u nas będzie ciepełko ;:196
Miłej środy... już z górki :)
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No i Robaczek wymyka się w tropiki , a nas zimie na pastwę zostawia ;:202 ;:202
Przywież trochę ciepełka ;:168 A może swoje już będziemy mieli. ;:108 ;:108 :tan
Miłego urlopu. ;:215
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Kasiek ja tez zycze przyjemnego, wspanialego, czadowego urlopu ;:215 wygrzewaj sie na sloncu, odpoczywaj i wracaj do nas naladowana sloncem. Moze jak Tadek mowi u nas juz tez bedzie cieplej.
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

O, Robaczku, urlop ;:224 w "tropikach"...
Szaleństw za wszystkie czasy źyczę. I napałerowania. o matko, jak to słowo wygląda.
Myślę, ze po powrocie i nam nieco się udzieli ;:333
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kasia, a kiedy lecicie, bo nie mogę doczytać? ;:223
Grzej się grzej kochana i łap każdą chwilkę, bo czas szybko mija. Zdjęcia ;:167 ;:167 ;:167 ;:333
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Nie wchodziłam, bo wspominałaś o zamknięciu wątku. Nie chciałam nabijać stron. Dzięki za odwiedzinki i porady ;:196
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

Tak właśnie podejrzewam zgorzel siewek ;:223 Co z tym robić :?:
Wypij jedną margeritę za nasze zdrówko i wiosnę. Tylko z dużą parasolką :;230
Miłej zabawy.
fiwonka

Post »

Kasiu, jeszcze raz o passiflorze :D Czy po sezonie ją wyrzucasz, czy zimuje w budynku? No i szczerze zazdroszczę urlopiku :D
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

ojej ktoś się jedzie wygrzewać na słoneczku? ;:173
to jak już tam bedziesz to nam podeślij troszkę ciepełka ;:196
mamcia bardzo dziekuje ;:168
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiek takie ciepłe, kolorowe i pełne życia zdjątka to miód na nasze oziębione serduszka ;:215 a tych tropików to Ci zazdroszę, normalnie chyba pierwszy raz w życiu chciałabym wygrzać się aż do 7-ych potów ;:3
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dobry wieczór!
Dziękuję za odwiedziny wszystkim razem i każdemu z osobna ;:4
Jestem w niedoczasie, tradycyjnie, nie wyrabiam na zakrętach. Zaglądam codziennie do Was, ale nie zawsze zostawiam ślad...zwłaszcza, gdy na usta cisną się tylko dramatyczne wołania o wiosnę ;:145

Dzisiaj po raz kolejny przepadłam w lekturze angielskich ogrodów..Ogród Alana Titchmarsh'a to jeden z najpiękniejszych jakie widziałam - nie mogę się nadziwić konsekwencji w nasadzeniach, idealnie dobranych dodatkach, subtelnych ozdobach, kompozycjach pełnych polotu, gracji..ferii kolorów, bujności kwiatów..ach..długo by mówić. Mogłabym tam zamieszkać choćby jutro.
Napatrzę się na te rajskie widoki, a potem patrzę za okno i chce mi się płakać...
Czy kiedykolwiek uda mi się stworzyć namiastkę takiego raju u siebie...? ;:131 Mam ochotę wszystko pozmieniać :twisted: ;:124

No nic, może na początek niech przyjdzie wiosna, nad resztą popracuję później :wink:

Dobranoc ;:19

Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kasiu twój ogród jest anielsko-angielskim ogrodem.
Ma większość cech które wymieniłaś przy ogrodzie Alana. Stworzyłaś namiastę raju na ziemi. Ile razy jestem u Ciebie tyle razy się zachwycam pięknem kolorów, estetyką wykonania rabat i doboru elementów upiększających otoczenie (czyt. dodatków).
Dla mnie wzór angielskiego ogrodu stworzony w Polsce na Poznańskiej ziemi.
Zawsze będę kłaniać Ci się nisko ;:180
;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Agnieszko, zatkało mnie i nie wiem co powiedzieć :oops: Bardzo dziękuje za serdeczne słowa, jest mi niezmiernie miło, ze tak myślisz o moim ogrodzie...droga do perfekcji jeszcze długa i kręta, ale cieszę się, ze efekty pracy są widoczne i doceniane wsród osób, których opinia jest mi bardzo bliska ;:196
Majeczko, dzięki! Fotki ogrzewają tylko na chwilę, ale miejmy nadzieję, ze już wkrótce bedą powody do radości z tego sezonu ogrodowego :uszy Czekam na porcję tropikalnych upałów jak kania dżdżu :lol:
Martuś, wybywamy na urlopik, będę podsyłać słonko :wit
Iwonko, passiflory rosły u mnie w gruncie i zostały tak na zimę. W maju posadzę kolejne :D
Aniu, nie wiem jak zwalczyć zgorzel, ale poszukaj na Fo, na pewno o tym ktoś pisał. Margeritę wypiję na pewno ;:136
Marzenko, dopóki moderki pozwolą to stukamy ;-)) dziękuję za odwiedziny!
Lulka, leciały 9go, więc jeszcze chwila, ale już myślami jestem na piaszczystej plaży.. ;:170
Justynko, my tradycyjnie urlopujemy się poza sezonem, bo gdy ciepło jest w Polsce to żal nam wyjeżdżać ;:131
Julek, jak wrócę to liczę, że wreszcie będzie wiosna i wezmę się z energią do pracy ;:65
Tadziu, dziękuję! przywiozę dużo słońca i energii doprawionej chilli z dodatkiem guacamole :lol:
Aguś, do weekendu coraz bliżej, a po świętach już tylko kilka dni do wyjazdu :tan Wasz urlopik w maju? Miłego dnia i oby szybko zleciało do 16 :wit
Beatko, nie znam się na odmianach poziomek, nam takie najzwyklejsze. Myśle, ze bez problemu bedą rosły w donicy ;:196
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu, co Ty chcesz u siebie zmieniać? Masz ogród idealny, piękny, ukwiecony, konsekwentnie dąrzysz do celu w jego aranżacji. Z każdym sezonem pięknieje. Tamten ogród też nie powstał od razu, na jego obecny kształt pracował sztab ludzi i latami to powstawało.
Śnieg zginie, z każdym dniem go ubywa, niewiele, ale lepiej tak niż gwałtownie i błoto wszędzie.
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06

Post »

robaczek_Poznan pisze: Dzisiaj po raz kolejny przepadłam w lekturze angielskich ogrodów..Ogród Alana Titchmarsh'a to jeden z najpiękniejszych jakie widziałam - nie mogę się nadziwić konsekwencji w nasadzeniach, idealnie dobranych dodatkach, subtelnych ozdobach, kompozycjach pełnych polotu, gracji..ferii kolorów, bujności kwiatów..ach..długo by mówić. Mogłabym tam zamieszkać choćby jutro.
Daj jakiś namiar na ten ogród, może się też zapatrzę :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”