Atenko, nowy intruz milusiński bardzo. Bidna psinka, jakbyście jej nie zaadoptowali , kto wie, co by sie z nią stało.
Wiem, co to młody psiak w domu, sama mam teraz przecież miłe doświadczenie Widać taka Karma
Trzymam kciuki w edukację Psotki
Witam! Uwielbiam takie rustykalne klimaty. Stara chatka, feeria barw na rabatkach, urokliwa studnia, kociaki i las w pobliżu. Jesteś szczęściarą Ateno...
Anetko - podeszłam dzisiaj nasiona szarłata.
Kupiłam ten trójbarwny / Amaranthus tricolor - bardzo się cieszę z tego zakupu.
Jeszcze raz dziękuję za ukazanie tej lepszej strony tego kwiecia
Pozdrawiam!
Piękny ten skalniak, ale pilnuj go jak oka w głowie przed perzem. Ja nie upilnowałam i teraz mam... skalniak do rozbiórki .
Fajnego psiaka pokazujesz, lubię do Ciebie zaglądać, bo tak swojsko masz
Witam wszystkich zielono zakręconych Długo mnie nie było. Ale w końcu zaczęły się u nas ferie Na Zagórku nie byłam od Nowego Roku. Taka jestem ciekawa jak roślinki i rybki sobie poradziły. Jadę w środę i wszystko będzie jasne. Po tak długiej przerwie wrzucę parę zaległych fotek z lata.
Bea,dziękuję .
Bardzo chciałam mieć na Zagórku oczko wodne. Długo prosiłam M, aż w końcu ustąpił. A potem się okazało, że to on częściej wysiadywał na pomoście i gapił się na rybki
Wrzucę jeszcze parę fotek z lata i jesieni. Najświeższe będą jak wrócę po feriach z działki