Mój sad i ogród kwiatowy
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Stasiu z Wrocławia!!!
Ja nazywam się Stasia, i mieszkałam prawie 50 lat w Opolu. Od 2007 roku przeprowadzilismy się na wieś, w strone jezior turawskich. ( ok. 16 km od Opola). Jak zobaczyłam twój post, to się bardzo ucieszyłam, nie dość że imienniczka, to jeszcze tak blisko mieszka. Teraz idę pospacerować po Twoim ogrodzie. Do zobaczenia znowu. Miłego dnia, pa Stasia ;:12
A to dla Ciebie:

Ja nazywam się Stasia, i mieszkałam prawie 50 lat w Opolu. Od 2007 roku przeprowadzilismy się na wieś, w strone jezior turawskich. ( ok. 16 km od Opola). Jak zobaczyłam twój post, to się bardzo ucieszyłam, nie dość że imienniczka, to jeszcze tak blisko mieszka. Teraz idę pospacerować po Twoim ogrodzie. Do zobaczenia znowu. Miłego dnia, pa Stasia ;:12
A to dla Ciebie:

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Stasiu masz piękne te tygrysówki
miłego dnia ci życzę
pozdrawiam

miłego dnia ci życzę
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Adresy do moich wątków