Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, już nadrabiam zaległości:

Jedzie baca bryczką przez granicę. Zatrzymuje go żołnierz i pyta:
- co wieziecie w tej beczce baco?
- sok z banana.
- ale banan nie ma soku.
- to masz pan, spróbuj.
Żołnierz próbuje. Krzywi się bardzo i mówi:
- fuj, a jedź sobie baco dalej.
Na to baca do konia:
- wio Banan!!!!!!!!!

A to specjalnie dla Ciebie: Obrazek
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Soulcatcher
200p
200p
Od: 16 cze 2009, o 11:05

Post »

Stasiu zaglądam do Ciebie codziennie - chociaż się nie odzywam - i zawsze sobie tutaj humor poprawię :)
Pozdrawiam gorąco!
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasieńko Droga, moja córuś też tak ma na imię (moje Babcie {obie} też, moja ukochana ciocia śp. też, moja chrzestna też - wiesz że to imię już w średniowieczu nosiły królowe i wiejskie dziewczyny). Piękne imię !!!
Dziękuję bardzo za odwiedziny i miło mi, że mimo upalnej (jak dziś pogody) poprawiłaś sobie humorek.
Aby było jeszcze weselej zobacz jak Diuna pomaga mi w pracy, oczywiścia mnie nie widać, bo robię zdjęcie:
Obrazek,
a tak Diunka odpoczywa po pracy, a ja zwinięta (nie widać mnie) na zielonym dywaniku:
Obrazek
Obrazek
Ciężkie życie mam, prawda?;:198
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Soulcatcher pisze:Stasiu zaglądam do Ciebie codziennie - chociaż się nie odzywam - i zawsze sobie tutaj humor poprawię :)
Pozdrawiam gorąco!
a ja się pod tym podpisuję:)

Czterech kumpli spotyka się po wielu latach. Zaczynają opowiadać o starych czasach. W międzyczasie jeden z nich idzie zamówić coś do picia, natomiast pozostali zaczynają rozmawiać o swoich synach.

Pierwszy mówi:

- Jestem taki dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako goniec, wieczorowo skończył studia. Po paru latach został dyrektorem, a następnie prezesem firmy. Stał się taki bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował super luksusowego Mercedesa.

Drugi opowiada:

- Ja też jestem bardo dumny z mojego syna. Zaczął pracę jako steward w samolocie. Po niedługim czasie stał się pilotem. Założył spółkę z paroma wspólnikami i otworzył własne linie lotnicze. Dzisiaj jest tak bogaty, że swojemu przyjacielowi na urodziny podarował mały samolot dwusilnikowy Cessna.

Trzeci opowiada:

- Nie wyobrażacie sobie jaki ja jestem dumny z mojego. Studiował inżynierię. Otworzył firmę budowlaną i zarobił miliardy. Pomyślcie - na urodziny swojego przyjaciela podarował mu cudowną willę z basenem 1500m kw.

W międzyczasie wraca czwarty kumpel i pyta o czym rozmawiali. Odpowiadają, że o synach, pytając go o jego syna.

- Mój syn jest gejowskim żigolakiem. Utrzymankiem bogatych gejów. W ten sposób zarabia na życie!

Przyjaciele:

- Biedaczek, jakie nieszczęście!

- Jakie tam nieszczęście, cudownie mu się żyje! Wyobraźcie sobie, że w tym roku na urodziny od swoich trzech klientów -pedałów dostał mercedesa, prywatny samolot i willę z basenem!... A Wasi synowie co robią ciekawego?

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:;230 :;230 :;230 Jak zawsze tu wesoło :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Chyba pęknę ze śmiechu...... ;:7 ;:7 ;:7 ;:7 ;:7 ;:7
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p

Post »

Stasiu dziś Twój wątek przelecieliśmy całą rodzinką - niestety była i taka osoba która nie dała rady usiedzieć do końca bo te dowcipy :;230 :;230 nie wiem co sąsiedzi sobie pomyśleli o nas bo brechta była w pokoju a słychać było na okolice :roll: Teraz pytają czy jest coś nowego u Stasi :lol:
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Dzień Dobry Stasiu :lol:
pięknie się wyleguje Twoja suńka, widać , że jej dobrze :lol: . U mnie cztery psy mieszkają na zewnątrz a w domu łobuzuje jamniczka szorstkowłosa i Kitusia - dogadują się świetnie :lol: . Czasem aż brzuch boli ze śmiechu od ich szaleństw. Dziś piekny dzień więc znów do ogródka - idę zrobić nową rabatkę :roll: życzę miłego dnia :lol: i na dobry humor:

Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Witaj Stasiu :lol: W niedzielę byłam na wycieczce w Czechach - zwiedzałam ich sławne mchowe jeziorko i zrobiłam zdjęcie jednemu drzewu. Jak tylko je zobaczyłam to pomyślała, że muszę ci je pokazać

Obrazek

Stasiu czy ty widzisz na tym zdjęciu to co ja ;:154 a jeśli tak to świntucha z ciebie :;230 :;230 :;230 :;230
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p

Post »

Witam:)
Na początek dnia:

Przychodzi facet do lekarza. Lekarz go bada i pyta:
- Proszę pana, krzywe nogi to pan ma od małego?
- Nie - odpowiada pacjent. - Od kolan.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moje Kochane Dziewczyny: Aga, Kasia, Andzia, Gohna, Iwa:, nie wiem jak długo jeszcze wytrzyma moje biedne, skołatane serce. Skąd bierzecie te dowcipy? Ze smiechu to mnie już reka, brzuchol i szczena boli, łzy lecą ciuuurkiem, brak mi tchu.... ale, śmiech to zdrowie, dlatego śmiejmy się dalej. ;:114

Jasio pyta babcię:
- "Babciu, co to za ptak?"
- "To bocian. On przynosi dzieci."
Chłopiec na stronie pyta siostrzyczkę.
- "Powiedzieć jej prawdę?"
- "Niech nie umiera nieuświadomiona." :;230

Iwa, co Ty mi za świństwa wysyłasz? ;:78 W moim wieku nie wypada takich rzeczy ogladać, nawet podobnych. Ale jak mam życ 101 lat to może i trza. :heja Skąd wiem że będę żyła 101 lat? Zrobiłam sobie test w kompie i wyszło mi, że umrę 31 stycznia 2059r. Czyli będę żyła 101 lat i 13 dni, tak jak bym nie mogła o jeden dzień dłużej, bo ja jestem przesądna. Dzieciom nic nie mówię o wyniku testu, bo nie chce je straszyć. Powiedziałam M , a on zrobił takie wielkie oczy!!! ;:154 , może nawet większe. Chyba niepotrzebnie go nastraszyłam.

Dziewuszki, co to za ptak: Obrazek ???
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Wyglada jak dziecioł - jest ich kilka odmian, bo kowaliki są mniejsze, ale znawca nie jestem :lol:

A co do mojego zdjęcia drzewa, to wiecej ludzi robiło mu zdjecia, ciekawe dlaczego :;230
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:24 ;:24 ;:24 Iwuniu, właśnie, dlaczego ludzie robili zdjęcia? Też nie wiem.... ;:7 ;:7 ;:7

Pare fotek:
Prawdziwa żabusia-ropuszka, zobaczyłam ją w nocy, ale się za nią nabiegałam i nie chciała pozować:
Obrazek Obrazek
Cicha noc, ciemna noc, straszna noc.... ani jednej gwiazdy na niebie Obrazek
Co to za fuksja, po przekwitnięciu kwiatów wytwarzają się czarne owoce (jak duża jagoda) co z tym robić: Obrazek
jutro, czyli dziś cdn..... idę ;:19 , to na razie, pa :wit :wit :wit

Młody mężczyzna widzi na wystawie sklepu rolniczego dojarkę. I nagle przychodzi mu do głowy pewien pomysł. Idzie do sklepu, kupuje dojarkę i natychmiast biegnie do domu. Siada wygodnie w fotelu, podłącza się do niej. Jest tak jak sobie zamarzył - absolutna przyjemność, pełny błogostan i orgazm za orgazmem. Mija godzina, facet ma dosyć. Szuka wyłącznika - nie ma. Przerażony dzwoni do producenta.
- Panie, kupiłem u was dojarkę! Jak się ją wyłącza?
- Szanowny kliencie, dojarka wyłącza się automatycznie po odciągnięciu 20 litrów płynów. :)

Pomocy!!! Co to jest chwaścior, czy kwiatuszek? Na pierwszym planie, zielone z czubkiem jakby kłosa....

Obrazek
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wyglada na chwasta...

Bardzo wesoło w tym Twoim wątku Stasiu :) uśmiałam się... :lol: :lol: :lol:

Fuksja pewnie wiąże owoce, jak je zerwiesz, to może pobudzisz ją do dalszego kwitnienia... ?
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moim zdaniem - chwast

Mimo nienajlepszego nastroju wrzucam jakiś stary dowcipek:
Na terytorium Indian położono tory. Wódz postanowił osobiście powitać pierwszy przyjeżdżający pociąg. Stanął na torach podniósł rękę w geście powitania a lokomotywa... nawet nie zwolniła i przejechała po nim. Ciężko ranny wódz odzyskuje przytomność w swoim tipi, gdy nagle słyszy zza ściany narastający gwizd. Zrywa się na równe nogi, wyskakuje na zewnątrz, patrzy a tu czajnik z gwizdkiem. Zrzuca go na ziemię, kopie, depcze, wali toporkiem. Żona wypada za nim wołając:
- Uspokój się, co robisz?
- Zabić gnidę póki mały!

Pozdrawiam
Agnieszka
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”