Ja kupiłam Pinky-Winky i 1 kolorową,oraz buddleję Adokeept-ciemny fiolet.Gaga dostała przesyłkę,jaka zestresowana-czy aby nieuszkodzona,wysuszona- no -oddech-cała i zdrowa.Nela -znawca-potwierdza,że wszystko w porządku.
Witaj Aniu na prawdę zakupy pierwsza klasa , hortensje niebieską i czerwoną mam, nie mam tej trzeciej i takich innych kwiatach . Budleje zimą wymarzły trzy została tylko ta żółta ,właściwie to odbiła bo zmarznięta też była ,ale jakoś sobie poradziła.
Cieszę się że gagawi cieszy się z tej piwonii delikatnej i że bezpiecznie przebyła podróż ,starałam się dobrze zapakować .
Genia
Geniu- obie bardzo się cieszymy,bo kiedyś to Gagawi podzieli się ze mną tą pięknotką.Kupiłam buddleję bo zazdrościłam koleżankom tej chmary motyli.Może i furczek zawita do mnie.Pozdrawiam Cię serdecznie.
Bogusia ,toż to jest skaranie Boskie mieć tak blisko szkółkę.MOj to już hihi zaniemówił,ino oczy do góry
podnosi.
Zakwitła następna lilia ,och jaka ona piękna popatrzcie sami.
Wczoraj jeszcze był pączek a dzisiaj?
Zakwitł klematis z marketu bezimienny,bardzo mi się podoba.
Gabi ,to może się jednak wybierzemy razem do tego Kapiasa ,ale najpierw trza dobrze obmyślić ten skok ,,,,a może Anka będzie na czatach stała ,,,,,,,coś jej potem odpalimy