Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz.4
Gabrysiu od dzisiaj jest piegowata,poprzednio też miała takie kropki.Czy Twoja podobnie się przebarwiała bo jeśli tak,to będzie tak jak mówiłaś Flamingo ,czy tak?

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko, dzięki... różyczka śliczna, tylko szkoda że nie wiem co to za jedna.Beata T pisze:Łan liliowców niesamowityno i śliczną pełną różyczkę różową masz no no a ciemiernik jaki fajny ....
Aniu, tak...moja Flamingo też ma takie płatki w kropki, i to mnie też złości.an-ka pisze:Gabrysiu od dzisiaj jest piegowata,poprzednio też miała takie kropki.Czy Twoja podobnie się przebarwiała bo jeśli tak,to będzie tak jak mówiłaś Flamingo ,czy tak?
Dzieje się tak zazwyczaj po deszczu.
Anulko, moje rośliny - wszystkie - dostały w tym roku dawkę EM-ów i trochę nawozu wieloskładnikowego.aanula pisze:Gabi ... liliowce wygladają jak z Ogrodu Botanicznego![]()
![]()
![]()
Czym Ty je dokarmiasz, że są takie DORODNE?!!![]()
Znowu nie mogłam oderwać oczu od monitora ...![]()
Nie wiem na ile były skuteczne EM-y, ale jak widać liliowce, również i inne rośliny są dość bujne.
Teraz wygląda działka ładnie, ale jak liliowce skończą kwitnienie, to będzie prawie pusto...
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Gabi gdzie Ty to wszystko mieścisz
Liliowce niesamowite, u mnie we wszystkich ogrodniczych nie posiadaliby takiego różnorodnego asortymentu odmianowego ;)
Ten lila (czy biały z liliowym środkiem) pięknie skomponował się karolciowym ślazem ;)
P.S. Gabi kapelusz swojemu Emanuelowi możesz przecież dorobić, w końcu jako członek z ramienia, takie podpisy podrabiasz, to co tam kapelusz

Ten lila (czy biały z liliowym środkiem) pięknie skomponował się karolciowym ślazem ;)
P.S. Gabi kapelusz swojemu Emanuelowi możesz przecież dorobić, w końcu jako członek z ramienia, takie podpisy podrabiasz, to co tam kapelusz

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Haha, ja tez po woli dochodzę już do tego etapu, że mogę coś rozsadzać i robić z tego nowe sadzonki i tym samym uzyskać trochę miejsca dla nowych roślin. Jaka to jest frajda jak się zagospodaruje skrawek ziemi na nową roślinkęGabriela pisze:[Wykopałam siedem dużych kęp ...no to wyobraź sobie ile zyskałam miejsca....
Mogę znowu posadzić coś nowego.

Pozdrawiam, Alicja