u mnie najgorzej jest z morelami,od nadmiaru wody pękają a kwiatki sie zregenerują

Mój floks niebieski z cebul tez zakwitł identycznie jak Twój .Jest fioletowy z różowym środkiem

Gieniu droga ! Wiem , co przezywasz, bo ja to przezywałam z miesiąc temu.Wiatr, deszcz i grad zrujnowały mi w tym roku ogród dwukrotnie.Nie wiem, czy widziałaś np zdjęcia moich funkii - wyglądały tak, jakby jakiś szalony fryzjer pociachał je nożyczkamie-genia pisze:Grażynko od jutra już będzie gdzie stawiać stopy ,byłam oszacować straty w ogrodzie wygląda okropnie wszystko po przewracane ,róże w okropnym stanie ,płakać się chce .
Bożenko mnie nabrali też z nachyłkami zamiast kremowego przysłali żółty . a żółte od lat dzielę i wydaję ,jak do tej pory z liliowców jestem zadowolona choć połowa nie zakwitnie ale te które zakwitły poza 2 były takie jak zamówiłam .BOżENA1542 pisze:Gieniu
u mnie najgorzej jest z morelami,od nadmiaru wody pękają a kwiatki sie zregenerująU Oli taki straszny grad padał a teraz nawet śladu nie ma.
Mój floks niebieski z cebul tez zakwitł identycznie jak Twój .Jest fioletowy z różowym środkiemPodrasowali fotkę i ludzi nabierają
Z orlikiem też się nacięłam miał być biało-czerwony a zakwitł bordowy