Na leśnym balkonie cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
aguko i Andziu- rosiczek to ja mam już nie wiem ile w tej doniczce - na wiosnę się rozmnożyły - chyba z 7 już ;:8 jakbyś zobaczyła zdjęcie poglądowe, to byś się zdziwiła ;-) ale się splątaly razem.
Mirku dzięki! Bardzo miło Cię wiedziec po takim czasie!:)
Izuniu to są 3 szczepki w jednej doniczce ;-) tak się ciesze, że ruszyła - teraz to poleci, że hej - coraz bardziej mi się podoba - ma śliczne listki:)
Mirku dzięki! Bardzo miło Cię wiedziec po takim czasie!:)
Izuniu to są 3 szczepki w jednej doniczce ;-) tak się ciesze, że ruszyła - teraz to poleci, że hej - coraz bardziej mi się podoba - ma śliczne listki:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Dzieją się u Ciebie same cudowności
Ten fiołek miniaturka, to pełny kwiat? Zielone dzwoneczki kalanchoe, powiadasz? Jestem bardzo go ciekawa :>
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Leśny Duch
- 1000p

Zgredo moja miniaturka kwitnie tak: 
A to zielony "dzbanuszek" ;-)

Jeśli chodzi o rosiczkę, to może miała za mokro i za zimno? Tzn. w przy padku rosiczki pewnie tym czynnikiem było zimno. Co o tym sądzisz? ja muchołapki nie mam, ale może sobie kiedyś sprawię. Na razie jeśli chodzi o muchy, to załatwia je kot szybko i sprawnie ;-) ekologicznie i bez męczenia ;-) NIe wiem, czy pisałam, jak miałam inwazję tych malych muszek - zagnieździły się w rosiczce ;-) pewnego dnia wszystkie wzleciały (akurat się przypatrywałam) i pac! pac! pac! - kolonizacja się nie powiodła, a rosiczki miały wyżerkę, a tych muszek więcej nie było hihi
A to zielony "dzbanuszek" ;-)

Jeśli chodzi o rosiczkę, to może miała za mokro i za zimno? Tzn. w przy padku rosiczki pewnie tym czynnikiem było zimno. Co o tym sądzisz? ja muchołapki nie mam, ale może sobie kiedyś sprawię. Na razie jeśli chodzi o muchy, to załatwia je kot szybko i sprawnie ;-) ekologicznie i bez męczenia ;-) NIe wiem, czy pisałam, jak miałam inwazję tych malych muszek - zagnieździły się w rosiczce ;-) pewnego dnia wszystkie wzleciały (akurat się przypatrywałam) i pac! pac! pac! - kolonizacja się nie powiodła, a rosiczki miały wyżerkę, a tych muszek więcej nie było hihi
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p

- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Dzbanuszek... mrrr. Zapisuję sobie na listę chciejstw i tego (mam chyba-różowego z wymianki niedawnej) - śliczności 
Fiołeczek cudny - faktycznie mieni się niezmiernie - szkoda, że najlepiej to widać właśnie na zdjęciach albo z nosem przy kwiatku
Te błyski wyglądają niesamowicie 
Fiołeczek cudny - faktycznie mieni się niezmiernie - szkoda, że najlepiej to widać właśnie na zdjęciach albo z nosem przy kwiatku
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
- Leśny Duch
- 1000p

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
bardzo się cieszę