NN

rośnie u Gabi taka sama NN

Mój z Moją

coś do sałatek ,sadzoneczka tyci tyci od Gabi ,ale wyrosła że ho ho

Na co patrzeć to od Gabi ,,,ale chłopka to mi dać nie chce

Boguśko, pewnie że się podoba, ale ja na pnące nie mam zupełnie miejsca.bogusia177 pisze:Gabi podobo Ci się ,to jest ta róża coś się najpierw pytała o nią ,,, jak się starzeje to zmienia barwę -----pnąca angielka
Ty zachłannico jedna... mało Ci swojego chłopka, to jeszcze mojego byś chciała...bogusia177 pisze:Na co patrzeć to od Gabi ,,,ale chłopka to mi dać nie chce![]()
Grażynko, to jest ogórek wężowy Dukat - mieszaniec F1, więc nasion z niego nie powinno się zbierać.kogra pisze:A co to za ogóras straszeczny ?![]()
Czyżby Gabi miała jakieś miczurinowskie odmiany jeszcze ?
Piszę się na nasioka - o ile będą.
Magdziu już pisałam ,że ją do gruntu późno sadziłam ,przyrost jak do tej pory ma dosyć duży ,o już osiągnęła 70 cm i to na pewno nie wszystko w tym roku .Jutro zrobię fotkę w całości i zmierzę ją dokładnie ,,,a namiary na sprzedawcę też poszukam i podam :PKarolcia pisze:Bogusi,ja za Tobą nie nadążam
Znowu zmiana awatarku.Teraz na cud angielkę![]()
Powiedz jaki duży przyrost ma,to cudo?
A ogórasy,pierwsza klasa,tylko jak je zerwać.Mnie by było szkoda![]()
Gabi wiec co hodować![]()
Haneczko też mi się róża podoba ,musisz być cierpliwa i poczekać do jutra ,namiary będą :PHanka 1 pisze:Bogusiu znów nowy avatorek i wyobraź sobie jaka ze mnie gapa,Byłaś u mnie a ja Cię nie poznała.Zaskakujesz pięknymi liliowcami a ta róża co teraz Ty nią jesteś rewelacja.wiesz moża jak ma na imię
Iwonko ,kroksomię mam już parę lat ,tylko nigdy mi nie kwitła bo była zagłuszona przez jukkę ,jesienią wyrzuciłam ją i patrz jak sie mi odwdzięczyła , rozrosła się i pięknie zakwitła ,nie wykopuję jej na zimęIwcia&Patyrek pisze:Bogusiu masz piekną kępe krokosmii. Czy wykopujesz cebulki na zimę? Ja wykopuję, więc może dlatego zawsze mam opóźnione kwitnienie, a może za późno sadzę? Mam dylemat![]()
Pozdrawiam