O widzę ,że moje Ketmie wzbudziły spore zainteresowanie
agnieszka72 - Twoja Ketmia przeżyła ,bo ciekawa jestem
lucy09 - te sadzonki kwitną bo stały w domu ,a póżniej w tunelu foliowym ,to im się wegetacja troszkę przyspieszyła
tulipanka - ja uwielbiam Monardy ,zresztą czego ja nie uwielbiam
Ukorzenianiem zajmuję się trzeci rok i muszę przyznać ,że robię postępy ,ale nie wszystko udało mi się ukorzenić

Cześć sadzonek padła ,ale i tak się cieszę z tego co mi rośnie ,bo to niemała satysfakcja wyhodować sobie roślinkę od gałązki
dala - Pysznogłówki już tak maja ,że czasami znikają bez śladu ,u mnie zniknęły wrzosowe ,a jeszcze w tamtym roku miałam ich sporo

Nie wiem dlaczego tak się dzieje ,może coś je zjadło ,albo zmarzły w zimę

Na szczęście dałam kiedyś kawałek tych wrzosowych sąsiadce i u niej żyją ,więc je odzyskam
grazynarosa22 -mam ,a pięć kolorów Pysznogłówek ,miałam sześć ,ale jeden wcięło przez zimę .Białe dopiero pączki rozchylają ,ale jak zakwitną to je pokażę jak w tym roku wyglądają
Iga23 - My jeśli się wybierzemy to najpewniej w którąś niedzielę ,bo w tygodniu nie ma szans .M nawet w soboty pracuje ,a o urlopie może sobie pomarzyć
hanka55 - Hanuś moje były podpędzone w domku i w folii i już kwitną

dobrze ,że Ci rośnie ta biała pełna ,bo ona jest śliczna , mój krzak ma już ze dwa metry wysokości i niezliczoną ilość pąków

Hortensje w całej okazałości

Rozwar

Juka ma pięć pąków kwiatowych