Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

O rany Aga.... :;230 :;230 :;230
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam :lol: :lol: strasznie tu u Ciebie się uśmiałam - super milutko i sympatycznie.
Świetna kolekcja żabek .
Pozdrawiam Jola.
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Stasiu ,Aga poczytałam Wasze kawały,historie mojemu partnerowi tak się śmiał aż myślałam że nie przestanie. :;230
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Moje Drogie!!! Mój brzuchol jeszcze się trzęsie, po prostu nie mogę........;:80 ;:13 ;:98
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Stasiu witaj ;:1 Ja też się uśmiałam z dowcipu Agi ;:112 ;:112 Aga ;:63
No ale teraz na poważnie :wink: Stasiu,Ty jeszcze nie w drodze do Irlandii :?: :?: No przecież ja tu czekam na Ciebie :roll: :roll:
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pomału, pomału, muszę się spakować. Ja, jak Madonna biorę 10 ciężarówek z przyczepami, ale nie mam co w nie włożyć. Muszę pochodzić po wsi i popożyczać jakieś rzeczy.I blagam nie przypominaj mi kawału, bo na sama myśl, śmieję się do płaczu..... ;:96
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Stasiu przepraszam :lol: Już nie przypominam dowcipu Agi ;:112
10 ciężarówek :shock: :shock: Przecież całe miasto nam zablokujesz :!: :lol: Stasiu zlituj się i nie bierz tyle ciuchów :lol: Przecież ja w pałacu nie mieszkam i nie pomieszczę tyle walizów w domu :lol: Chyba że w ogrodzie :;230 A żaby też zabierzesz?? :lol:
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I znowu się chichram, ja chyba zwariuję... Żaby są najważniejsze. Reszta to pestka, pa stasia :;230 :;230 :;230 :;230
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
grazka2211
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 paź 2008, o 11:15

Post »

To Ty Stasiu czasami nie wybieraj się jak sójka za morze :D Dla żab nie zapomnij wziąść paszportów :D :wink:
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny Kochane,
dziś leje, grzmi, błyska. Chyba będę musiała odłożyc wyjazd. Do tego ten kawał siedzący w głowie. Moje skołatane nerwy nie potrafią tego znieść, nara stasia ;:47
Obrazek Obrazek
pływajaca, dla ochłody, osa (naprawdę żywa): Obrazek
oswojony trzmiel, prawie je mi z ręki: Obrazek
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Wpaść do Stasi to humorek zapewniony - oj Aguś dobra jesteś :lol:
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witojcie, Witojcie nocą! Deszczową, burzową, wiatrową!
Na dobry początek:
Zespół naukowców badał kameleona. Postawili zatem zwierzę na czerwonym kawałku materiału - w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony.
Następnie, naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku materiału - kameleon stał się żółty. Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach - zielonym, niebieskim, brązowym. Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona. Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchnął ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział:
- Weźcie wy się wszyscy odpie...

Ogródek nocą (lampa w aparacie za mocno świeciła):

[/b] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A teraz mój rarytas:
Obrazek
3 x ŚNIEGOWIEC !!!
Kupiłam 5 nasion, zasadziłam w marcu, wzeszło 3. Teraz się hartują na dworze.
Pa, pa,pa, Stasia ;:54 ;:54 ;:54 idę ;:19
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

AGA NAPISAŁA
A na koniec dowcipek:
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża żeby kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć).
Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się.
Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tę piramidę, a mi kazał go zabezpieczać.
Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który
rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi - Kur.... wa, ale mnie prądem pier... dolnęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć
...

:;230 :;230 :;230 :;230 :;230 Nie mogę się za głośno śmiać ,bo wszyscy jeszcze śpią .Nie chciała bym ,żeby mnie uznali za ;:24 ;:224
Awatar użytkownika
damapi
500p
500p
Od: 15 gru 2008, o 09:13

Post »

Stasiu śliczne te zdjęcia robione wieczorową porą :P
nie znam śniegowca, muszę poczytać w necie, co to za roślinka :oops:
Awatar użytkownika
Frida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2008, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Stasiu, zaglądałam do Ciebie już wiele razy, bez śladu, ale dzisiaj ślad zostawiam. Z przyjemnością oglądam fotki Twojego ogrodu i czytam powieści, z których promienieje ciepło i humor. Odpowiednikiem Twoich żabek są moje koty, cztery prawdziwe, reszta to figurki, pilnują domu, albo raczej łypią na mnie tajemniczymi oczyskami. Fotki nocne jak z bajki, bardzo urokliwe.
Co to jest śniegowiec? Ciekawość moją rozbudziłaś wielce.
Pozdrawiam, Danuta
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”