Na działce ewkapaw-2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu , wszystko się zgadza . Póki nie było wysokiej temperatury to popracowałam , potem odpoczywałam , a na koniec zrobiłam oprysk pomidorkom . Teraz mój M poszedł zerwać resztę wiśni , a ja mam czas na kompa . Później będę drylować i dzisiaj może po obiedzie będzie działka dla relaksu 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Olu owszem jest dylemat . Liliowce cudne , duże kępy , ale niestety jeden dzień kwitną . Lilie duże , piękne i kilka dni są ozdobą . Wszystko zależy od tego jak dużo miejsca jest do obsadzenia .
Mam kilka liliowców , chciałabym więcej , ale chwilowo wybieram lilie i róże .
Mam kilka liliowców , chciałabym więcej , ale chwilowo wybieram lilie i róże .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Tess włśnie wczoraj do południa pozbyłam się reszty chwaściorów . Na kilka dni będzie spokój . Teraz będę musiała przejść się koło pomodorów , poobrywać tz. wilki i podwiążać znowu . Rosną jak wariaty , a mogłyby już zacząć się rumienić 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Jadziu owszem trochę jest pustego miejsca , ale też jakoś trzeba się dostać do tych roślin . Ja nie mam ścieżek wyłożonych tak jak jest u Ciebie . na pewno z czasem się wypełnią , a ja będę skakać , żeby roślin nie połamać
. A chciejstw jest sporo - róże i lilie . Jeszcze jakiś powojnik , nie wspominając wiosennych tulipanów i innych cebulowych wiosennych 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewkapaw
Grażka lilie u mnie razem z różami zaczynają królować o tej porze roku . Bardzo dużo kupiłam jesienia i teraz wiosną . Czekam z wielką niecierpliwością na rozwinięcie się jeszcze gdzieś 20 szt lilii . Ciekawa jestem ich koloru i czy zgadza się z tym co zamawiałam 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuś. Ty jednak jesteś wytrwała zawodniczka. Ja przy tych upałach nie byłam na działce od niedzieli. Przerażała mnie godzinna jazda w nagrzanym autobusie. Spodziewam się chwastów co niemiara, ale działka jest dla mnie a nie ja dla niej. A lilie masz przepiękne. I taka wielka ilość. Ja posadziłam tylko kilka sztuk, gdyż bałam się kradzieży. U wielu osób wszystkie kwiaty poobcinano. I chyba wybiorę na następny rok liliowce, a tylko parę sztuk lilii. Liliowce jak się rozrosną, to jednak kwitnienie się przedłuża, a też są piękne i tego przynajmniej nie kradną

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki