Drugi też niczego sobie - fajnie sobie ten pęd skręcił, najpierw szedł skośnie, a potem zwrócił w dół

Skąd wytrzasnęłaś Swój avaterekkaisog1 pisze:Ten różowy w kropy jest powalający
Najgorzej było gdy w dodatku gotowałam-przymusowa sauna w kuchni(dodam,że jest od południamoni;) pisze:Kurcze Darla daj chociaz troszke tego ciepelka, bo u mnie desczowo i zimno
Avatar, tzn gifka, kiedyś przesłał mi jeden gość, z gry "plemiona". Tak mi się spodobała, że i tu postanowiłam ją mieć. Widzę jednak, że moja pracowicie wędrująca mrówka jest zagrożeniem dla forumowych monitorów....darla80 pisze:Skąd wytrzasnęłaś Swój avaterekkaisog1 pisze:Ten różowy w kropy jest powalający![]()
![]()
Normalnie to już miałam trzasnąć czymś w ekran laptopa![]()
![]()
Jestem przewrażliwona bo moje dzieciaki stały się ostatnimi wieczorami pożywką dla komarów
Jest koszmarnie gorąco,żaluzji to już nawet nie odsłaniam...na termometrze w domu 30 stopniRozwieszam dodatkowo mokre ręczniki na kaloryferach
AvatArek-oczywiściekaisog1 pisze:Avatar, tzn gifka, kiedyś przesłał mi jeden gość, z gry "plemiona". Tak mi się spodobała, że i tu postanowiłam ją mieć. Widzę jednak, że moja pracowicie wędrująca mrówka jest zagrożeniem dla forumowych monitorów....darla80 pisze:Skąd wytrzasnęłaś Swój avaterekkaisog1 pisze:Ten różowy w kropy jest powalający![]()
![]()
Normalnie to już miałam trzasnąć czymś w ekran laptopa![]()
![]()
Jestem przewrażliwona bo moje dzieciaki stały się ostatnimi wieczorami pożywką dla komarów
Jest koszmarnie gorąco,żaluzji to już nawet nie odsłaniam...na termometrze w domu 30 stopniRozwieszam dodatkowo mokre ręczniki na kaloryferach
![]()
Ja mam w domu miski porozstawiane ale to nic nie daje.....
czy tego pomarańczowego