No... kostkę będzie trudniej zerwać ale dla chcącego nic trudnego ;)OK pisze:Kosteczka... niestetyAniaDS pisze:a za ogródkiem masz chodnik z kostki czy trawniczek?....OK pisze:No masz, jasne![]()
Na razie 3 hostaski jeszcze czekają na posadzenie![]()
A jakieś grubsze to już na wiosnęTeraz nie ma gdzie nogi postawić, a trawnik trzymam w odwodzie
![]()
Mój różany ogród... cz.2
- raistand
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
będzie znów kwitła Barkarole :P
....................
i Kalmar, przesadziłam go 2 tygodnie temu, bo bardzo zaczął chorować, część nawet zaczęła gnić
, szybciutko się zregenerował, ma mnóstwo pąków i nowych przyrostów :P
...................
Sutter's Gold powtarza
......................
najbardziej kocham ją..
za zapach
:P
Claire jest coraz pełniejsza
:P :P :P
i piękniejsza
8)
.......................
Troika
.....................
............. oznacza miejsce po usuniętych lub podmienionych przez hosting zdjęciach. Comcia.
....................
i Kalmar, przesadziłam go 2 tygodnie temu, bo bardzo zaczął chorować, część nawet zaczęła gnić

...................
Sutter's Gold powtarza
......................
najbardziej kocham ją..
za zapach

Claire jest coraz pełniejsza

i piękniejsza

.......................
Troika
.....................
............. oznacza miejsce po usuniętych lub podmienionych przez hosting zdjęciach. Comcia.
Aniu, tam jest parę problemów
1. Naprawdę trzeba by trochę wykarczować,
2. Tego nie ogrodzę, a to teren, na który wszystkie okoliczne psy przychodzą poganiać
I tego raczej nie zmienię...
Jedyny plan, jaki mam, to puścić jakieś pnącze po tym garażu paskudnym, tylko zastanawiam się jakie? Najchętniej to zimozielonego bluszcza, tylko on wolno rośnie przez pierwsze lata
Ale może na jesieni coś wetknę
Różę chcę jeszcze jedną na pewno u siebie, od frontu - Westerlanda, ale to w przyszłym roku, na wiosnę

1. Naprawdę trzeba by trochę wykarczować,
2. Tego nie ogrodzę, a to teren, na który wszystkie okoliczne psy przychodzą poganiać

Jedyny plan, jaki mam, to puścić jakieś pnącze po tym garażu paskudnym, tylko zastanawiam się jakie? Najchętniej to zimozielonego bluszcza, tylko on wolno rośnie przez pierwsze lata

Różę chcę jeszcze jedną na pewno u siebie, od frontu - Westerlanda, ale to w przyszłym roku, na wiosnę

Pozdrawiam, Olga