Trudno jej nie zauważyć.
Walentynko nieprawdaż jaka dziwaczka. Jest też jej siostra o kolorach odwróconych kolorach. Jest kremowaoliwka pisze:Ekscentryczna, ta pierwsza znaczy się![]()
Trudno jej nie zauważyć.
Danuśku mnie naprawdę zachwyciły takie właśnie ogrody choć niektórym mogą się wydawać zimne, sterylnedanutab pisze:Wiesiu jak wszyscy to wszyscy.Mnie osobiście bardzo się podobają
ogrody w takim stylu ale u kogoś u siebie wolę trochę dzikiej natury
i dużo rozmaitości taka poukładana roślinność na dłuższą metę bardzo
by mnie męczyła i znudziła. Może dlatego że ja kocham ciągłe zmiany
Widzisz Gabi nie jest tak źle. W sumie wszystkie nasze alstromerie zakwitną.Gabriela pisze:Wiesiu, u mnie też zakwitła alstromeria - żółta.
A tak się bałam że nie zakwitnie.
Miała pięć pędów z kwiatami, ale jak na tak wielką kępę jak mam, to mało.
I zauważyłam że moja czerwona, zeszłoroczna też ma pąki...
Więc nie jest tak źle... cieszmy się obie, bo to piękne kwiaty.
Fajną masz tą kompozycję z alstromerią.
Gabi wrzuć fotki tej iej. Jestem ciekawa jej czerwonego koloru.Gabriela pisze:Wiesiu, te moje chyba są jednego wzrostu...
Tak na oko mogą mieć z 70 cm...ale dzisiaj przyjrzę się dokładnie.
Pewnie też dzisiaj zobaczę kwiaty tej iej...
Mariolko siadaj, pij kawkę i wąchaj do woli. Szkoda że wszystko nie pachnie jak na przykład milinek.Skrzat pisze:Wiesiu
letni klimacik w Twoim ogródku to miejsce gdzie chciałoby się siedzieć i siedzieć, pić kawunię, i patrzeć na te wszyskie rośliny. AAa zapomniałam no i wąchać to , bo pewnie ta cała roślinność pachnie nieziemsko
pozdrawiam
Mariola
Grażynko milo Cię ugościć na tarasie. Posiedź z nami, wypij kawkękogra pisze:No to ja przysiądę chwilkę na tarasiku, pogłaskam kicię i nasycę oczy widokiem kwiatów.
Czy ten pomidorek to nasz popularny gronowy koktailowy ?
Lilia widzę, że pięknie rozkwita, czy tylko jedna cebulka ?