Basieńko!!!
Pod moim oknem jest beton i mogą rosnąć tylko rośliny w doniczkach. Ten ogromniasty piołun wyrósł mi na rabatce z tulipanami i już ma odrosty (może mieć odrosty?) A może zrobić piołunówkę? I choć mnie żołądek nie boli to zapobiegać trza, prawda? ;:25

Siedzę sobie z rana przy komputerku, bo wczoraj się po południu narobiłam że hej!
Oczywiście w ogródku. A komary tak mnie pożarły i te pierońskie mrówki. Wróciłam do domu ok. 22,oo i pierwsza rzecz co zrobiłam to rozpuściłam 2 szt. wapna, potem kąpiel, nogi: moje nogi pogryzione tarłam szczoteczką i pumeksem(!), a po kąpieli znowu 2 szt. wapna musującego (końska dawka - do wagi ciała).

Dałam radę i spałam sobie, że ho,ho. Z rana podlalam kwiatki i znowu siedze przy kompie. M pracuje w Opolu (albo udaje) syn szlifuje elewację, Tatunio-Teściunio maluje plotek drewniany, a ja ciężko pracuję na kompie. Muszę kończyć i trochę poudawać że coś robię (np. obiad).
Andziu1
Zapisuje sie do Klubu zadowolonych Kobiet, już nawet zaczęłam, ale mi przerwano i gdzies to moje pisanie uciekło. Ale wpiszę się na pewno.
Nara, pa stasia

;:105