Moniu wrzucę jutro kilka fotek ich ogrodów to zabaczysz sama że trudno im dorównać. Dziękuję Ci bardzovertigo pisze:Wiesiu, może masz jakieś fotki tych ogrodów? Chętnie pooglądamyA Twój ogród jest tak piękny, że nic nie trzeba w nim zmieniać
![]()
za wsparcie ale mój się do nich niestety nie umywa. Styl fakt nie ten sam ale do tego trzeba jeszczce nad nim
popracować. Ale nic straconego. Mamy dobre wzory do podglądania.
Ewuś Dzięki za dobre słowa. W sumie po całym dniu spędzonym w ogrodzie stwierdziłam że ja po prostugloriadei pisze:Wiesiu!
widziałam holenderszkie ogrody, i moim skromnym zdaniem twój jest w lepszym stylu!
tak na mój gust ;)
owszem , jest co podziwiac , ale wole chyba klimaty zblizone do twojego!
Jesteś kolejna, która kusi Landini!!!
kocham wszystkie moje roślinki nawet jak nie układają się w tak piękny ogród jak te podziwiane w Hollandii.
Może dojdę kiedyś do takiego efektu a na razie sie cieszę tym co mam.
'Landini' skusiła mnie w katalagu bo taka ładna a nie wiedziałam że nie jestem jedyną jej wielbicielką . ;:30
Grażynko 'Landini' warta jest grzechu i tak jak mówisz ładne jasne tło by jej się przydało. Ja ją połączyłam zkogra pisze:O tak, ostatnio Landini jest na topie.
Wszyscy prawie o niej marzą.
Ale żeby podziwiać jej urodę trzeba mieć dla niej tło, najlepiej w jasnym kolorze.![]()
![]()
Jak dobrze wiedzieć, że nie tylko ja ulegam trendom. :P
inną lilią o odwróconych kolorach. Ale jak na razie ta lilia jeszcze nie zakwitła. Zobaczymy co razem pokazą :P
Ewciu milutka jesteś. Te piękne ogrody jakoś mnie nie zniechęciły do ogrodkowania a raczej do lepszejevluk pisze:j.w gloriadei ma rację-Holenderskie ogrody niech się schowają
mobilizacji.

Nelu Twoje milutkie słowa podnoszą mnie na duchu że nie jest aż tak źle i nie mam przepaściAlionuszka pisze:Wiesiu nie wpadaj w kompleksy,Twój ogród jest cudny,ale wiem ,ze ogrodniczki tak już mają ,zmieniają swoje wizje i nic ich nie powstrzyma.Z chęcią również obejrzę fotki z Holandii ,może zapożyczę coś do mojego ogródka?

pokonania aby dojść do ogrodu moich marzeń.
A to właśnie urok największy że wszystko zawsze można zmienić na lepsze.
Jesteście kochane dziewczyny po prostu. A w Hollandii naprawdę było z czego stracić głowę.