Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
Gabi cieszę się, że też masz wiązówkę, ma piękne duże pęki puchatych kwiatów i jest dość wysoka ma około 2 m.
Maryniu to jest dość mała działka i tak "napchana" roślinami, że na ziele nie ma miejsca ale zawsze jakieś chwasty się znajdą, trzeba z czegoś kompost zrobić, żeby kwiaty były zdrowe i okazale wyglądały, miło, że ci się podoba.
Dziękuję za miłe słowa.
Dzisiejsze fotki.

Maryniu to jest dość mała działka i tak "napchana" roślinami, że na ziele nie ma miejsca ale zawsze jakieś chwasty się znajdą, trzeba z czegoś kompost zrobić, żeby kwiaty były zdrowe i okazale wyglądały, miło, że ci się podoba.
Dziękuję za miłe słowa.
Dzisiejsze fotki.

Irenko, jak tutaj wchodzę, to czuję się dokładnie jak wówczas kiedy byłam dzieckiem i byłam w sklepie z zabawkami
Jesteś niesamowita, stworzyłaś piękne miejsce
i napisz mi proszę, co to za różowe cudo na trzecim zdjęciu od dołu??

Jesteś niesamowita, stworzyłaś piękne miejsce

i napisz mi proszę, co to za różowe cudo na trzecim zdjęciu od dołu??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Jadziu jesteś niesamowita, wstajesz wcześniej od skowronków a czy też tak ładnie śpiewasz?
Rozpoczął się okres liliwo-różany i w wielu ogrodach jest pięknie. Wiązówka to ładny krzaczor ale sporo miejsca potrzebuje.
Agnieszko cieszy mnie taka opinia o moim ogrodzie. Twoje porównanie jest bardzo trafne, bo dla mnie ogród jest rzeczywiście tym czym dla dziecka sklep z zabawkami. Na zdjęciu, o którym wspominasz jest floks różowy a niżej wiązówka.
Miłej niedzieli.
Rozpoczął się okres liliwo-różany i w wielu ogrodach jest pięknie. Wiązówka to ładny krzaczor ale sporo miejsca potrzebuje.
Agnieszko cieszy mnie taka opinia o moim ogrodzie. Twoje porównanie jest bardzo trafne, bo dla mnie ogród jest rzeczywiście tym czym dla dziecka sklep z zabawkami. Na zdjęciu, o którym wspominasz jest floks różowy a niżej wiązówka.
Miłej niedzieli.
Alu dzięki za miłe słowa i odwiedziny. Teraz taki okres lata, że dużo kwiatów kwitnie i każdy ogródek wygląda pięknie.
Agnieszko z oddzieleniem trawy od rabatek był kłopot, wyrównywałam szpadlem ale kiedy zaczęły deszcze padać i trawa rosła jak szalona musiałam to zmienić i wkopaliśmy pasy plastikowe oddzielające. Teraz jest łatwiej utrzymać porządek.
Halinko dziękuję za miłe słowa i odwiedziny.
Magdusiu też chciałabym, żeby było tak w raju, tylko trochę mniej pracy.
Joluś dziękuję, jesteś jak zwykle miła.
Agnieszko z oddzieleniem trawy od rabatek był kłopot, wyrównywałam szpadlem ale kiedy zaczęły deszcze padać i trawa rosła jak szalona musiałam to zmienić i wkopaliśmy pasy plastikowe oddzielające. Teraz jest łatwiej utrzymać porządek.
Halinko dziękuję za miłe słowa i odwiedziny.
Magdusiu też chciałabym, żeby było tak w raju, tylko trochę mniej pracy.
Joluś dziękuję, jesteś jak zwykle miła.