Rozczochrany ogródek Stokrotki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Atak Moherowych Berecików ;-)

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Coooo, nabijasz się z mojego Pięknego Artura ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Witaj 100krotko, zgodnie z moją dzisiejszą zasadą, że nic nie robię w ogrodzie (oprócz leżenia pod gruszą na dowolnie wybranym boku), przespacerowałam się dzisiaj po Twoim ogrodzie.
Popodziwiałam róże, liliowce, powojniki, no i oczywiście - hortensje. Ładnie u Ciebie i kolorowo, ale przede wszystkim ciekawie! Oprócz tego, że jesteś świetną ogrodniczką, mam nieodparte wrażenie, że fajna i ciekawa z Ciebie osoba
Jeśli pozwolisz, będę Cię odwiedzać co jakiś czas
Miłego dnia
Popodziwiałam róże, liliowce, powojniki, no i oczywiście - hortensje. Ładnie u Ciebie i kolorowo, ale przede wszystkim ciekawie! Oprócz tego, że jesteś świetną ogrodniczką, mam nieodparte wrażenie, że fajna i ciekawa z Ciebie osoba

Jeśli pozwolisz, będę Cię odwiedzać co jakiś czas

Miłego dnia

- 100krotka
Dala - miło, że wpadłaś.
Mam jednak nadzieję, że to ja sie u Ciebie czegoś nauczę - no i czas zrobi swoje, bo tu u mnie wszystko jeszcze takie młodziutkie, niezdecydowane... może oprócz brzózek, no i Polish Spirita, to są tytani pracy ;-)
Mam jednak nadzieję, że to ja sie u Ciebie czegoś nauczę - no i czas zrobi swoje, bo tu u mnie wszystko jeszcze takie młodziutkie, niezdecydowane... może oprócz brzózek, no i Polish Spirita, to są tytani pracy ;-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
100krociu
............masz kwiatowy ogród!
takie ogrody sa najbardziej wymagajace
ale pomaga Ci sliczny MACZEK w białej czapeczce
cmokasy z gór

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- 100krotka
Pomaga, aj waj, jak ona pomaga 
Ostatnio zainteresowała się gnojówką z pokrzyw ;-)
To i tak nieźlee, bo to pozwoliło ją oderwać od gaszenia wapna ;-)

Ostatnio zainteresowała się gnojówką z pokrzyw ;-)
To i tak nieźlee, bo to pozwoliło ją oderwać od gaszenia wapna ;-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Właściwie ostatnio troche mało uwagi poświęcałam ogródkowi - bo w końcu sezon na przetwory. U mnie głównie soki, bo, jak mówi stare przysłowie - kto ma pszczoły, ten ma miód, a kto ma dzieci ten ma...piciu ;-) Piciu w dziecinnym systemie wartości stoi na pierwszym miejscu, więc siłą rzeczy soczki się robi. W tej chwili będzie tego ze 150 słoików.

W tej chwili studzi sięgalaretka z czarnych porzeczek, jeszcze jeden wsad soku, o rany ;-)

W tej chwili studzi sięgalaretka z czarnych porzeczek, jeszcze jeden wsad soku, o rany ;-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Kilka twarzy mojej różyczki - kupionej trzy lata temu jako "żółtomorelowa":

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
A to...ba...
Kupiłam, jako Schneewittchen, ale czy to na pewno to? Gdy oglądam niektóre zdjęcia, opadają mnie wątpliwości, bo moja nie jest aż tak "śnieżna"...

Kupiłam, jako Schneewittchen, ale czy to na pewno to? Gdy oglądam niektóre zdjęcia, opadają mnie wątpliwości, bo moja nie jest aż tak "śnieżna"...

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Lew, koń i ja

Bonica'82

Alain - kupiłam niedawno, wygląda obiecująco, nie znałam tej odmiany wcześniej. No i nagietki...posiałam je w zeszłym roku i teraz mam wszędzie. Co mi zresztą w ogóle (na razie ) nie przeszkadza

i zawilec (chyba) japoński

Bonica'82

Alain - kupiłam niedawno, wygląda obiecująco, nie znałam tej odmiany wcześniej. No i nagietki...posiałam je w zeszłym roku i teraz mam wszędzie. Co mi zresztą w ogóle (na razie ) nie przeszkadza

i zawilec (chyba) japoński

Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
No właśnie mam wątpliwości, czy to aby ta odmiana...jakaś nie do końca biała. Co prawda plamistość łapie a jakże ;-) ale to chyba trochę mało, żeby określić odmianę. W każdym razie jak zwał tak zwał, ładnie ma wykrojone kwiatki i dość długo siętrzymaja.
Ogórki chyba zacznę jutro. Chociaż mnie ogórki jakoś nie lubią wychodzić...
Ogórki chyba zacznę jutro. Chociaż mnie ogórki jakoś nie lubią wychodzić...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- 100krotka
Ano właśnie - ja po drugiej stronie miasta, a kursuję dom - praca - szkoła - dom. Rzadko mam czas na odwiedziny w tamtych stronach, chociaż tam mieszkają moi rodzice, ale w końcu jak siędo rodziców przyjeżdża, to też nie po to, żeby po sklepach grasować ;-)
PS. Ogórków - trzydzieści słoików. Ciekawe, czy wyjdą...w końcu przecież muszę posiąść tę sztukę ;-)
PS. Ogórków - trzydzieści słoików. Ciekawe, czy wyjdą...w końcu przecież muszę posiąść tę sztukę ;-)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka