Pięknie zakwitła jukka , moje w tym roku śpią

Ależ uchwyciłaś ulewę

O bogowie...., taż on z 2006 r, naklonowany tak, że rzadkością, to byłiga23 pisze:To mnie skroił, ja dałam 120.
Witaj Agnieszko, niestety sporo roślin ucierpiało od gradu, przede wszystkim hosty, choć nie wszystkie.Ta juka jest paskowa, ma inne kwiaty niż zielona.AGNESS pisze:Iguś mam nadzieję, że grad nie umęczył Twoich roślinek i jest wszystko ok![]()
Pięknie zakwitła jukka , moje w tym roku śpiąa róże cudo
![]()
Ależ uchwyciłaś ulewęniezła pompa i wiatrzysko
Więcej na temat tego klona powiedziała by Ci Hania, bo u niej widziałam go kiedyś, ja dałam za niego 80 zł, jest dosyć duży.Jest szczepiony i rośnie wolno.Aśka68 pisze:Iga super zakupy, szczególnie podoba mi się Klon shirasawanum Aureum.Napisz proszę jeśli możesz ile kosztuje, takie cudo i czy on jest szczepiony, jak wysoko rośnie?
Pozdrawiam
Z przyjemnością, może kiedyś się uda.Ave pisze:Ale pompa była... a teraz grad... mam nadzieję , że w ogródku dużych strat nie będzie...
Róże nawet jak nie podpisane to... cudne
I przepiękne fotki z ogrodu...
Iguś, jak nie wesz co zrobić ze swoim potencjałem ogrodniczo-architektonicznym to przyjeżdżaj do mnie
Haniu, pieniądze wydane, szkoda ,bo kupiłabym u niego coś jeszcze, a tak to sobie podaruję.hanka55 pisze:O bogowie...., taż on z 2006 r, naklonowany tak, że rzadkością, to byłiga23 pisze:To mnie skroił, ja dałam 120.
ale 3 lata temu !
http://www.drzewa.com.pl/czarny-black-lace-p-986.html
Proszę , jest za 25zł
za 30zł
i jeszcze 9 aktualnych ofert w google, w podobnej cenie.
Iguś, proszę, podpisuj róże.
Podpis można skorygować, a jaki by niebył, zawsze jest kierunkowskazem,
co miłować i pożądać mamy! :P
Nie jest tak źle, dziś robiłam trochę zdjęć i najgorzej wyglądają te o dużych miękkich liściach, reszta nawet nieźle to zniosła.raistand pisze:Łączę się w bólu.iga23 pisze:niestety sporo roślin ucierpiało od gradu, przede wszystkim hosty, choć nie wszystkie
Ja miałem trzy razy grad w czerwcu i większość host w zasadzie nie nadaje sie do pokazywania.