Andzin sen - ogród początki....
- Andzia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2009, o 07:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jedyny pożytek z deszczu i pochmurnej pogody to moje kwitnące NN

Rosną sobie na razie w donicach i czekają na lepsze czasy...
I zakwitł mi anemon wreszcie - jutro fotka... jeden póki co, dobre i to. Widzę po moich kwiatach, które posadziłam w różnych dziwnych miejscach działki, że ziemie mam strrrraasznie byle jaką niestety. Dobrze, że do donic dałam taką jak trzeba. Może chociaż te będę trochę cieszyć oko...

Rosną sobie na razie w donicach i czekają na lepsze czasy...
I zakwitł mi anemon wreszcie - jutro fotka... jeden póki co, dobre i to. Widzę po moich kwiatach, które posadziłam w różnych dziwnych miejscach działki, że ziemie mam strrrraasznie byle jaką niestety. Dobrze, że do donic dałam taką jak trzeba. Może chociaż te będę trochę cieszyć oko...
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
regulamin Andziu
Andzia wpadłam z rewizytą. Pięknie się Twój ogródeczek zapowiada.Dom też bardzo mi się podoba i taras..nie ma to jak piwko albo kawka na tarasie
Mam dokładnie ten sam problem z siłą roboczą...
Jak znajdziesz jakąś dobrą metodę to proszę daj mi znać
Ja to chyba muszę sąsiadek się poradzić,bo obok w ogródkach praca wre..
Podrawiam Ania.

Mam dokładnie ten sam problem z siłą roboczą...

Podrawiam Ania.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Andzia1
Bożenko, bardzo dziękuję za odwiedziny i info o kwiatuszku. A nad siłą roboczą pomalutku pracuję.
Co prawda nie bardzo mam się czym chwalić , ale... zakwitł mi rozmaryn. Będę sobie śpiewać " O mój rozmarynie..."
To takie małe błękitne na zdjęciu niewyraźna, to właśnie kwiatek rozmarynka mojego 2-letniego.

i cudowne kwiaty cukinii, szkoda że tak szybko przekwitają te dyniowate wszystkie, maja takie piękne kwiaty...

i jeszcze wreszcie zakwitły mi anemonki!!

Co prawda nie bardzo mam się czym chwalić , ale... zakwitł mi rozmaryn. Będę sobie śpiewać " O mój rozmarynie..."

To takie małe błękitne na zdjęciu niewyraźna, to właśnie kwiatek rozmarynka mojego 2-letniego.

i cudowne kwiaty cukinii, szkoda że tak szybko przekwitają te dyniowate wszystkie, maja takie piękne kwiaty...

i jeszcze wreszcie zakwitły mi anemonki!!

regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Andzia1
Jaśminko, moja okolica słynie... z pędzenia bimbru... Właściwie to nie wiem czy powinnam się tym "chwalić"
Nazywa się to u nas np. "Czar Pustyni" i przyznam, że są tego wielcy amatorzy na światową skalę nawet...
, a bywali i tacy, ze nie rozróżniali czy to whiskey czy samogonek.
A oto moja pierwsza lelija na jedynej rabatce, którą niestety będę musiała zlikwidować...
Miała być krwisto-czerwona.... cóż... ale za to cudownie pachnie!

Nazywa się to u nas np. "Czar Pustyni" i przyznam, że są tego wielcy amatorzy na światową skalę nawet...

A oto moja pierwsza lelija na jedynej rabatce, którą niestety będę musiała zlikwidować...
Miała być krwisto-czerwona.... cóż... ale za to cudownie pachnie!

regulamin Andziu
regulamin Andziu
- Andzia1
111agnieszka Musze zlikwidować całą rabatkę, bo podchodzi woda pod schody, do których jest "przyklejona" i one sobie siadają brzydko... a całe są z kostki. Niestety to jedyny ratunek dla schodów. Ale robię skalniak więc większość roślinek od razu przeniosę na niego, a lilie posadze wiosna w nowym miejscu.
A w sprawie bimberku... to chyba trzeba zaczac sie doświadczeniami wymieniać

A w sprawie bimberku... to chyba trzeba zaczac sie doświadczeniami wymieniać

regulamin Andziu
regulamin Andziu