Ogród - mój azyl - JolantaG cz.2
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
JACKU ,dziękuje za zaprowadzenie porządku .
ELU ,jeszcze w zeszłym roku też nie miałam pojęcia,że odmian host mogą być setki .Teraz już znam ich troszkę ,a kilka z nich nawet mam .Wszystkich to nigdy nie będę miała ,bo ani kieszeń ,ani też ogród by nie wytrzymał .
Zakwitł mi dzisiaj kolejny gratisik z ,,cebul ,,
IRIS ENSATA TSUYUGOMORI .

Zakwitł też liliowiec BALEY HAY
Na fotce miał wyglądać zupełnie inaczej ,czyli tak .

W rzeczywistości jest taki .

Dziwaczki .

ELU ,jeszcze w zeszłym roku też nie miałam pojęcia,że odmian host mogą być setki .Teraz już znam ich troszkę ,a kilka z nich nawet mam .Wszystkich to nigdy nie będę miała ,bo ani kieszeń ,ani też ogród by nie wytrzymał .

Zakwitł mi dzisiaj kolejny gratisik z ,,cebul ,,
IRIS ENSATA TSUYUGOMORI .

Zakwitł też liliowiec BALEY HAY
Na fotce miał wyglądać zupełnie inaczej ,czyli tak .

W rzeczywistości jest taki .

Dziwaczki .

-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JolantaG
BOŻENKO ,dziękuje za dobre serduszko ,ale DANUSIA mi już też obiecała tego chabra .
ASIU ,ja już myślałam ,że ten irys nie zakwitnie ,a tu taka miła niespodzianka .
JAŚMINO ,dziękuje za te łany liliowców .Zaraz mi lepiej .Oj chciałoby się mieć ...................
IGIEŁKO ,zobaczyć takie łany ,to można zawału dostać .
:o
DALU ,szkoda ,że nie można było kupić takich cudnych liliowców .Nie dziwię się ,że jesteś zawiedziona .
Mój dziwaczek był posadzony w domu w donicy i dopiero po przymrozkach przesadzony do ogrodu .Może dlatego zakwitł troszkę wcześniej .
HALINKO ,dziękuje .
DANUSIU ,kuszę ,kuszę i kusić nie przestanę
Kupiłam dzisiaj ,,małe co nieco,,

ASIU ,ja już myślałam ,że ten irys nie zakwitnie ,a tu taka miła niespodzianka .

JAŚMINO ,dziękuje za te łany liliowców .Zaraz mi lepiej .Oj chciałoby się mieć ...................
IGIEŁKO ,zobaczyć takie łany ,to można zawału dostać .

DALU ,szkoda ,że nie można było kupić takich cudnych liliowców .Nie dziwię się ,że jesteś zawiedziona .

HALINKO ,dziękuje .
DANUSIU ,kuszę ,kuszę i kusić nie przestanę

Kupiłam dzisiaj ,,małe co nieco,,

- JolantaG
ALBOPICTE mam z ,,cebul ,,i BLUE CADET też ,tak były podpisane ,ale ta druga też na pewno nią nie jest ,bo nie jest taka jak twoja .iga23 pisze:Witaj Jolu, powoli odrabiam weekendowe zaległości, na pewno Albopicta się nie zgadza.
Hosty mam w większości ze Słowacji, niestety zimą szalał mój pies i czasem mam nie podpisane.
Ta mała szara to Blue Cadet.Bardzo ładnie się rozrasta, jest ciągle dzielona i wydawana.
Może kiedyś i ja się bardzo ładnie pouśmiecham i dostanę kawałeczek tej twojej BLUE CADET .