1.Żylistek szorstki ..........2.Ten sam żylistek ...... 3.Krwawnik pospolity........ 4..Rabata ......................5.Makleja..................... 6.Kalikarpa ......... 7.Jeszcze raz kalikarpa
Gosiu - wstrzymaj się z zakupami jakichkolwiek urządzeń do oczyszczania wody w oczku!bajercoli pisze:Matko kochana ! Po wczorajszym włączeniu się do forum teraz widzę ,że ze mnie raczkujący ogrodnik.To niesamowite jak piękny może być ogród -masz cudowne rośliny!!!!!;:197 Ja dopiero zaczynam ...Wstyd mi gdy czytam o tych nazwach roślin ,bo moich prawie nie znam.Wiedziałam tylko na początku ,przy zakupie,jakie warunki preferują żeby je w odpowiednie miejsce posadzić i zapomniałam teraz większości ich nazw.Ato oczko!Ludzie ,aż mnie zapiera!![]()
Co robić ,żeby mieć tak czystą wodę -masz jakieś filtry?Widzę dużo roślin i one pewnie też spełniają rolę czyścicieli.Napisz proszę ,bo nie wiem ,co robić z moim,a teraz to już prawdziwa desperacja.Myślę nawet o kupnie filtra za kolosalne pieniądze/jak dla mnie/Czekam na odpowiedź z utęsknieniem.Gosia