Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grzesiu wsiałam całą paczuszkę wsadziłam tylko część a resztę rozdałam i tak teraz mi kwitnąGrzesik pisze:No właśnie Geniu, u Ciebie całe łany przypołudników, a u mnie zaledwie kilka kępek ;)
Irenko mnie bardziej podobają się ciemne liliowce i wszystkie z ciemnym oczkiem i takiego koloru falbanką.
Genia
- e-genia
Edyto pewnie chodzi Ci o to zdjęcie ? Na nim jest różyczka miniaturkaEdytaB pisze:Witaj Gieniu - jestem zachwycona liliami - piekne, aj dopiero zaczynam z nimi i liliowcami ale widać , ze warte są uwagi, a przypołudniki są śliczne.
Za liliami widziałam białą różę mogę ją bliżej zobaczyć

Nie wiem czy mam zbliżenie jej
Przejrzałam chyba ze 100 stron i nie znalazłam
Ta z miniaturek jest chyba najwyższa
- e-genia
agape nie przesadzaj jaki tam Eden.
Dziś zaplanowałam sobie pielenie na działce a tu deszcz pada co chwilkę jak wstawałam o 6 to świeciło słońce nim wyszłam do ogrodu to co chwilkę pada i nie mogę nic zrobić a chciałam wzruszyć ziemie pousuwać chore liście z irysów no i powyrywać chwasty ,jestem zła
Genia
Asiu witaj ja nic nie kupowałam u brata Stefana Fronczaka.
Nie wiem nawet jakie liliowce miał .
A z choroba gorączkową to ona już panuje od dawna.
Genia
Dziś zaplanowałam sobie pielenie na działce a tu deszcz pada co chwilkę jak wstawałam o 6 to świeciło słońce nim wyszłam do ogrodu to co chwilkę pada i nie mogę nic zrobić a chciałam wzruszyć ziemie pousuwać chore liście z irysów no i powyrywać chwasty ,jestem zła
Genia
Asiu witaj ja nic nie kupowałam u brata Stefana Fronczaka.
Nie wiem nawet jakie liliowce miał .
A z choroba gorączkową to ona już panuje od dawna.
Genia