A kociak bajer!! A podczas zabaw nie łamią Ci roślin? Moje kociaki upodobały sobie skakanie na rośliny i łamały je..poległa ostróżka, piwonia...aż się nacięły na różę...hehehe

Haniu, w tym roku moja działka nie jest tak ładna jak zawsze...Hanka 1 pisze: Gabryś u mnie na satelicie mam TVN Silesia/śląska/ i dziś rano tam ogłaszali,że robią konkurs na najładniejsza działkę,są super nagrody.To ja Cię proszę zgłoś swoje królestwo,bo gdybym znała dokładnie adres Twojej działki to na pewno ja bym to zrobiła za Ciebie.Muszę jeszcze Bogusię namówić tylko ona gdzieś się zapodziała.
Milutkiego dnia
jollla500 pisze:Gabrysiu ale masz cudowności w swoim ogródki...tawułki piękne ja też zaczęłam zbierać ale biało kwitnących jeszcze mi się nie udało znaleźć........
A tych tojeści to jest masa gatunków co niektóre to pierwszy raz widzę na oczyale trzeba przyznać że są cudne....
Jak dla mnie Tojad Lisi super....lubię takie duże roślinki![]()
A tem psotnik mimo że jest dokuczliwy to jest bardzo śliczniutki
Liseczko, wiem... mam spore zaległości, ale nie miałam zbyt dużo czasu.liska pisze:Już cały dzień nie pokazałaś nowych zdjęć
Babopielka pisze:Witaj Gabrysia![]()
Nadrabiam zaległościTojeść u mnie też niedługo zakwitnie , dzwonek kropkowany pięknie kwitł i jarzmianka też kwitnie ,nawet nie wiesz jak się cieszę z tych roślin
![]()
O Liliowcach i liliach nic nie napiszę bo już zostały wychwalone
Oj Grażynko... nie wiem jak sie zabrać za zdjęcia.gagawi pisze:Gdzie nasza Gabi?
Pewnie szykuje nową porcję zdjęć, czekam z niecierpliwością
No... wsysło i wypluło...judyta pisze:Gabi wsysło![]()
A kociak bajer!! A podczas zabaw nie łamią Ci roślin? Moje kociaki upodobały sobie skakanie na rośliny i łamały je..poległa ostróżka, piwonia...aż się nacięły na różę...hehehe
eukomis pisze:Witaj Gabi pewnie jesteś na wystawie ja wybieram sie jutro.
Izuś, ja je zasilam dość często, a ze słońcem to różnie bywa.liska pisze:Gabisia ja oleandry przesadziłąm do ziemi z osmocote (tak mi Jadzia1 radziła)
i kwitną jak szalone!
I jeszcze pełnego słońca potrzebują
A witej...witej dziołcha...bogusia177 pisze:![]()
jollla500 pisze:Bogusiu Ty idziesz śpiewać czy już tam smacznie śpisz i chrapiesz
No kurcze... kiedyś trzeba odespać dwutygodniowe balangi, no nie ?bogusia177 pisze:Jolko ja Gabrysi pod oknem śpiewam ,żeby się dziołcha obudziła ,
no bo kto to widział tak wczas iść spać![]()
No to nie jestem sama...widzę że o tej porze śpi nas więcej...liska pisze:Dobrze, że nei słyszałam tego ... tylko smacznie spałam![]()
Jola Ty o tej porze???/