Skrętniki AnaKa
ha ha ha
a i ja się uśmiałam
Jak tu ostatnio byłam, to było zaledwie kilka stroniczek a dziś?!
Znowu zrobiłam sobie spacer Aneczko po Twoich skrętnikach, zawsze jak zaglądam do któregoś z Twoich wątków, to się czuję jak w ogrodzie botanicznym. Tak się przechadzałam, aż mnie ranek na skrętnikach zastał. Ciekawe, kto za mnie jutro rano wstanie? Tfu, dzisiaj rano. Uciekam sobie spać.
Aaa, zapomniałabym napisać, Roulette Cherry uwodzicielska, a Mona - ten kolorek, od momentu kiedy na nią pierwszy raz spojrzałam, jestem pewna, że prędzej czy później ale znajdę kawałek miejsca dla niej w mojej sypialni. Od dziś zaczynam polowanie, bo spodziewam się, że nie będzie łatwą zdobyczą. Dobranocki.
A i jeszcze yoreczki najpiękniejsze, śliczne mają kędziory. Ty masz Ferrari, ja kiedyś miałam boksera, nazywał się Mercedes, Mercuś był wołany, a teraz przesiadłam się na niższy model bo na citroëna i mój czworonóg zwie się Xsara

Jak tu ostatnio byłam, to było zaledwie kilka stroniczek a dziś?!
Znowu zrobiłam sobie spacer Aneczko po Twoich skrętnikach, zawsze jak zaglądam do któregoś z Twoich wątków, to się czuję jak w ogrodzie botanicznym. Tak się przechadzałam, aż mnie ranek na skrętnikach zastał. Ciekawe, kto za mnie jutro rano wstanie? Tfu, dzisiaj rano. Uciekam sobie spać.
Aaa, zapomniałabym napisać, Roulette Cherry uwodzicielska, a Mona - ten kolorek, od momentu kiedy na nią pierwszy raz spojrzałam, jestem pewna, że prędzej czy później ale znajdę kawałek miejsca dla niej w mojej sypialni. Od dziś zaczynam polowanie, bo spodziewam się, że nie będzie łatwą zdobyczą. Dobranocki.
A i jeszcze yoreczki najpiękniejsze, śliczne mają kędziory. Ty masz Ferrari, ja kiedyś miałam boksera, nazywał się Mercedes, Mercuś był wołany, a teraz przesiadłam się na niższy model bo na citroëna i mój czworonóg zwie się Xsara

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Limonko, pewnie jeszcze śpisz
, po takiej komputerowej nocy.
Ja też mam citroenika - mój nazywa się C3 Furio
A oto bardzo niebieski, niestety NN :P

Ja też mam citroenika - mój nazywa się C3 Furio

A oto bardzo niebieski, niestety NN :P

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Piotr, Aniu - witajcie na łączach
Niestety zdjęcie nie oddaje tego głębokiego niebieskiego
[/b]

Niestety zdjęcie nie oddaje tego głębokiego niebieskiego

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skrętnik śliczny:) A jaki super kaktus (chyba ;) ) stoi za skrętnikiem. I chyba kwitnie... Czy ja mogę poprosić o jego zdjęcie? 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe