Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Nie wiedziałam, że zroślichy mogą być takie fajne 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Aniu, ja mieszkam w mieście, ale w domku, mam swój ogród ok 1000m2 otoczony praktycznie dookoła ogromnymi choinkami i jałowcami, ptaszki ćwierkają codziennie z rana, więc mogę również sobie spokojnie wyjść w piżamce, wykąpać się w basenie, i robić co chcę ;)Anaka pisze:O, protestuję! Wcale na wsi nie ma nudy. Ja mieszkałam w W-wie i nigdy bym tam już nie wróciła. Wolę dojechać, a mieszkać w ciszy i spokoju.Rano chodzić w piżamie po ogrodzie, jeść śniadanie na trawie i słyszeć ptaki. A zajęć mam tyle,że nie mogę się nigdy wyrobić.
To kwestia wartości i oczekiwań. Wszystko ma plusy i minusy - nigdzie nie jest idealnie
W zasadzie jest to taki spokojny azyl w gwarnym mieście a i hałasu takiego tez nie mam na swojej posesji

I o to mi właśnie chodzi dziewczyny, że jeśli mam ochotę, to w każdej chwili mogę sobie wyjść do tego gwaru, i mam wszędzie bliziutko, a jeśli nie chcę, to zostaję w moim azylu, lub jadę w pobliże nad jeziorko lub do lasu z moim M ;)
A jeśli chodzi o czas, to również mi go ciągle brakuje, mimo iż jestem jeszcze póki co w domku, to albo ogród, albo moje domowe doniczkowce, albo pole z moimi warzywkami, posprzątać, poprać itd też trzeba, teraz jeszcze wielkie zaprawianie owoców i warzyw, a mój synuś też potrafi dać w kość

Więc czasem, mimo iż wstaje o 6 rano, to potrafię iść spać ok 2 lub 3 w nocy, nawet dobrze usiąść nie ma kiedy, jedynie tyle, co na forum troszkę posiedzę ;)
-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Asiu,życie w takim wiejskim azylu sprawia,że żyje się inaczej. Ja twierdzę,że pełniej
Podobnie, jak Ty wstaję bardzo wcześnie i mam ręce pełne roboty.Ale tak się zorganizowuję,że czas na forum udaje mi się wygospodarować
Też mieszkam właściwie w osadzie.
Mam mieszkanie w mieście i jadę tam jako gość

Podobnie, jak Ty wstaję bardzo wcześnie i mam ręce pełne roboty.Ale tak się zorganizowuję,że czas na forum udaje mi się wygospodarować

Też mieszkam właściwie w osadzie.
Mam mieszkanie w mieście i jadę tam jako gość

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Andziax007
- Kontakt:
Agnieszko ja też kiedyś o nich marzyłam i się to marzenie spełniło
Także myślę że Ty też uzbierasz zroślichy
Dominiko a jednak....zroślichy są bardzo fajne i nie są tylko zielone ale też mają inne kolorki
Asiu, Aniu ja też na głowie mam dom, ogródek, roślinki i jak na razie dniówka mi starcza i nawet mam czas żeby odpocząć, chociaż nie pracuję i nie mam dzieci
A oto dla Was kolejne zroślichy

A tu wszystkie razem

Dominiko a jednak....zroślichy są bardzo fajne i nie są tylko zielone ale też mają inne kolorki

Asiu, Aniu ja też na głowie mam dom, ogródek, roślinki i jak na razie dniówka mi starcza i nawet mam czas żeby odpocząć, chociaż nie pracuję i nie mam dzieci

A oto dla Was kolejne zroślichy

A tu wszystkie razem

-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007