Roślinki Ani cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Asiu no tak czasami nam się trafiają okazje ale niestety te roślinki są w opłakanym stanie.... :( I masz rację też bym nie odpuściła kolejnej okazji....na All czasami je widuję :wink:

Aniu powiem Ci tak że faceci mają inny charakter....jeden je będzie uwielbiać a drugi tak z przymrużeniem oka a jeszcze trzeci w ogóle :wink: To fajnie że masz takiego M....mojemu tylko przeszkadza ilość :) Mnie też serce pęka jak widzę u znajomych jak zajmują się roślinkami ale co ja zrobię to przecież nie moje a jak bym się odezwała to dopiero pewnie by było :?
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p
Od: 29 cze 2009, o 23:29

Post »

Na męża nie mogę narzekać pod żadnym względem, jest wspaniały, a to że czasem ja pozrzędzę czy on, to w sumie norma w każdym związku :P
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jak kochają to zniosą wszelakie nasze wybryki :wink: (kwiatowe oczywiście :lol: )
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Aniu, ale śliczna zroślicha! Nie odmówiłabym sobie kupna, ale ja jeszcze takiej nie widziałam w sklepie :( Jedynie na zdjęciach, a u Ciebie wygląda świetnie:)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2009, o 14:28

Post »

O, protestuję! Wcale na wsi nie ma nudy. Ja mieszkałam w W-wie i nigdy bym tam już nie wróciła. Wolę dojechać, a mieszkać w ciszy i spokoju.Rano chodzić w piżamie po ogrodzie, jeść śniadanie na trawie i słyszeć ptaki. A zajęć mam tyle,że nie mogę się nigdy wyrobić.
To kwestia wartości i oczekiwań. Wszystko ma plusy i minusy - nigdzie nie jest idealnie :roll:
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu, Agnieszko dokładnie :P Ja na swojego też nie narzekam jestem szczęśliwa mimo że czasami są wzloty i upadki ale tak jak w każdym małżeństwie :wink:

Kasiu dziękuję w imieniu zroślichy :oops: A kupujesz na all roślinki :idea:

Aniu to fakt....ja pochodzę ze wsi i tam naprawdę było super....zawsze było co robić :wink: Teraz też nie mieszkam w wielkim mieście tylko na obrzeżach małego miasteczka można by powiedzieć że na wsi chociaż mam do wszystkiego bliziutko :lol: Ja akurat czasami to mogę sobie poleniuchować :lol:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

O w mordkę...jaki kolor ma ta zroślicha?Jakiś różowy?Bo ja mam ale taką bardziej bordowozieloną-oczywiście jak ma dużo ;:3
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p

Post »

Razem z mężem marzymy, aby wyrwać się z bloku, pobudować domek i właśnie na wsi albo obrzeżach miasta, tak aby jednak nie było aż tak daleko np do sklepów ale z drugiej strony aby był spokój, cisza.. Chociaż tu gdzie mieszkamy to akurat spokojna okolica...
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

Mnie też się marzy spokój i cisza w końcu a nie rechoczący sąsiad wrr :evil: :evil:
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p

Post »

Ojej to u nas za ścianą mieszkał sąsiad, który co tydzień albo 2 razy w tyg robił domówki... Teraz wynajmuje to mieszkanie... No i jest jeszcze gorzej, bo zrobił się ku*** dołek.. Teraz to w ogóle spokoju nie ma, kilka razy dziennie piszczą i wrzeszczą.. :evil: Czasem w nocy spać nie można.. :evil:
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

;:111 Aniu jestem zaszokowana jak ona teraz wygląda. Jest piękna i gęsta i bardzo zdrowo wygląda.
Chyba ten upadek jej bardziej pomógł :wink: .
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

To już nie wspomnę o studentach ale sama niedawno nim byłam więc jestem tolerancyjna gorzej z m :lol: :lol: To jest kamienica i w jednym "kominie" przylega jeszcze jedna kamienica z czego pól tego "komina jest osłonięte inną kamienic więc niesie jak nie wiem co.
Awatar użytkownika
Graszka
1000p
1000p
Od: 1 gru 2007, o 15:19

Post »

rzeczywiście zroślicha pięknie odbiła ślicznie teraz wygląda :D
Dziewczyny z tym mieszkaniem to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a jak już jesteśmy to nie zawsze jest tak różowo ...
Pozdrawiam, Grażyna
Moje rośliny i roślinki cz.1, cz.2
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Basiu tym razem zdjęcie wyszło idealne co do kolorku bo w rzeczywistości ma właśnie taki kolorek czyli różowy :wink: Czy mówisz o takiej bordowo-zielonej :roll:

Obrazek
Tylko że ta zroślicha jest bardziej zielona bo stoi troszkę z dala od okna, ale brązowy kolorek gdzie nie gdzie ma na listkach :lol:

Madziu mnie też cieszy że po upadku tak ładnie odbiła aż jestem zdziwiona :)

Grażynko dziękuję za komplementy dla zroślichy.....mam nadzieję że się nie zaczerwieni hihihihi :oops: :oops: :oops:

Oj Dziewczyny no to macie nieciekawie w tych blokach a ja się cieszę że mam domek w cichej i spokojnej okolicy :lol:
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

O właśnie-moja jest taka jak na tych tu fotkach. :lol: No to teraz bedę śniła o różowej. :oops:
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”