Poniższe zdjęcia przedstawiają efekt 10-cio letniej pracy mojej mamy przy upiększaniu ogrodu. Obiekt jej hobby zajmuje obszar o wielkości, ok. 400mkw. Czekam na komentarze, zarówno te pozytywne jak i negatywne. Konstruktywna krytyka jak najbardziej wskazana.
Zauważyłem, że na forum często podawane są zdjęcia, pięknie wyhodowanych zresztą, pojedynczych kwiatów, dlatego boję się, że panoramy ogródka mamy mogą się nie spodobać

Ps. Wszystkie, nowo zrobione, zdjęcia, będą dodawane w albumie i w pierwszym poście po to, żeby był tutaj porządek

Uwaga!
Wrzuciłem mniejsze zdjęcia na forum, żeby skrócić czas wczytywania oraz pod ten adres:
http://picasaweb.google.pl/radexland/Zd ... egoOgrodu#
Tam są większe zdjęcia, jednak czas wczytywania jest dłuższy.
Na prośbę jednej z użytkowniczek, wrzucam fotki bezpośrednio do tematu. Uprzednio, zmniejszyłem ich rozmiar, aby wczytywania trwało krócej. Są teraz 2x mniejsze.

Jeśli zdjęcia są za małe, mogę je trochę powiększyć - żaden problem. Proszę pisać, w razie jakichkolwiek problemów - Zawsze pomocny - Spojler

Po roku wracam do wątku. Przepraszam za tak długą nieobecność, no ale tak jakoś się złożyło że nie było czasu na surfowanie w internecie ;) W każdym razie, wczoraj mama podjęła się kolejnej sesji zdjęciowej, a efekty można podziwiać niżej.
W ogrodzie trochę się zmieniło. Od dość odważnego projektu wybetonowania kamiennej ścieżki, do drobnych akcentów, takich jak słomiany kapelusz na drzwiach ;) Zapraszam do komentowania i oceniania zdjęć.
I również tutaj wstawiam zdjęcia.

Pozdrawiam ;)