W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
- tok76
- 100p
- Od: 18 paź 2008, o 07:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Chyba na zimę też sobie ją kupię i spróbuję. Trudno będę ganiać Molly by zastosować tą odżywkę...
A tak przy okazji jak Wam się podoba nowe legowisko
Molly? muszę się pochwalić,że wykonanie jest wyłącznie moje.Kupiłam materiał,gąbkę miałam nowiutką od taty i wzięłam się do roboty...Podusię też sama zrobiłam.

A tak przy okazji jak Wam się podoba nowe legowisko
Molly? muszę się pochwalić,że wykonanie jest wyłącznie moje.Kupiłam materiał,gąbkę miałam nowiutką od taty i wzięłam się do roboty...Podusię też sama zrobiłam.

Pozdrawiam, Gosia
- tok76
- 100p
- Kontakt:
Ładnie w nim szaleje! wczoraj go skończylam ,bo poprzednia wersja wymagała trochę przeróbki-boki się wyginały na zewnątrz.I tak to przerobiłam ,że rano Molly wlazła mi do łóżka! dopiszę jeszcze,że legowisko stoi zaraz koło łóżka,a ,że boki były z mocniejszej gąbki-to się wspięła...
Pozdrawiam, Gosia
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- tok76
- 100p
- Kontakt:
Witaj Asiula.Wycięłam 2 prostokąty i pasek szerokości gąbki.Zszyłam razem.Potem wycięłam pas szerokości chyba 24 cm (po złożeniu 12 cm-mie musiało być dodatkowego szycia,bo złożyłam go na pół).Długość tego pasa to obwód prostokąta,którego wycięłam wcześniej. Przyszyłam pas do prostokąta,a dopiero później dawałam gąbkę.Moja rada-zamiast prostokąta zrób owal-boki będą wtedy bardziej obłe bez wystających kantów.Gąbkę dawaj dopiero po zszyciu wszystkich elementów.Powodzenia!!!
Pozdrawiam, Gosia
Witamy po urlopie
Danuś, my też miałyśmy problem z zaakceptowaniem odżywek w rozpylaczu
Pomogło nagradzanie dropsami czekoladowymi (psimi) po każdym psiknięciu i już teraz Pandziszek akceptuje ten zabieg i nie protestuje
Ostatnio wypróbowałam jedwab wpłynie (do kupienia w każdej aptece) i REWELACJA, włos odzyskał dawną sprężystość i znowu jest jak jedwab! A była tragedia, bo Pandzisz przez tydzień taplał się w jeziorku i robił sobie kołtunek na kołtunku
Ale fotki z wakacji potem... no dobra, jedno wstawię ;-)

Nowa fryz Pandzi

Wersja próbna, na szybko, tylko sprawdzałam, czy już się da. Następnym razem będzie staranniej uczesana ;-)
tok, świetne posłanko
Molly wygląda na zadowoloną ;-) Gratuluję pomysłu i wykonania.

Danuś, my też miałyśmy problem z zaakceptowaniem odżywek w rozpylaczu

Ostatnio wypróbowałam jedwab wpłynie (do kupienia w każdej aptece) i REWELACJA, włos odzyskał dawną sprężystość i znowu jest jak jedwab! A była tragedia, bo Pandzisz przez tydzień taplał się w jeziorku i robił sobie kołtunek na kołtunku

Nowa fryz Pandzi

Wersja próbna, na szybko, tylko sprawdzałam, czy już się da. Następnym razem będzie staranniej uczesana ;-)
tok, świetne posłanko