Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak kolorowo! Petunie i pelargonie rosną u Ciebie jak szalone! Pięknie wyglądają:) Nasturcjom również niczego nie brakuje 
Jak listki skrętników? Podniosły się? Mi jeden opadł (ale to tak faktycznie jakby zwiędł), ale jedna z forumowych dobrych wróżek poleciła kawałek uciąć i wstawić znów do wody (u mnie do granulatu) i "odżył" i ma się dobrze:)

Jak listki skrętników? Podniosły się? Mi jeden opadł (ale to tak faktycznie jakby zwiędł), ale jedna z forumowych dobrych wróżek poleciła kawałek uciąć i wstawić znów do wody (u mnie do granulatu) i "odżył" i ma się dobrze:)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Stara jest i to bardzo ;) Ale lubię jąAndziax007 pisze: Olu a tej piosenki to nie słyszałam.....sama się dziwię że te petunie tak obficie kwitną tym bardziej że je w ogóle nie nawożę

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- Andziax007
- Kontakt:
Dziewczyny dziękuję za pochwały dla petuni i pelargonii
Kasiu listki się jeszcze nie podniosły ale zrobię tak jak piszesz....utnę kawałek i zobaczymy co będzie....chociaż jeden miewa się dobrze tylko te dwa większe oklapły
Olu dziękuję za linka ale jak tak przesłuchałam tą piosenkę to doszłam do wniosku że jednak ją słyszałam
Edytko od paru dni u mnie pada ale mam o tyle dobrze że są pod zadaszeniem i tylko jak zacina deszcz to są mokre

Kasiu listki się jeszcze nie podniosły ale zrobię tak jak piszesz....utnę kawałek i zobaczymy co będzie....chociaż jeden miewa się dobrze tylko te dwa większe oklapły

Olu dziękuję za linka ale jak tak przesłuchałam tą piosenkę to doszłam do wniosku że jednak ją słyszałam

Edytko od paru dni u mnie pada ale mam o tyle dobrze że są pod zadaszeniem i tylko jak zacina deszcz to są mokre

- Andziax007
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Nasturcje zawsze uważałam za cudowne, ale Twoje petunie powalają - jakie gęste! Widząc te Twoje zaczynam się do nich wręcz przekonywać - pięknie u Ciebie wyglądają
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Andziax007
- Kontakt:
Dominiko petunie nie są trudne......wystarczy je podlewać i regularnie usuwać zwiędłe kwiaty.....naprawdę potrafią się tak cudnie odwdzięczyć za opiekę
Rosną i kwitną mi jak szalone z czego bardzo się cieszę bo parapety tak ładnie nimi zarastają 
Asiu nie ma sprawy.....
A jeszcze zapomniałam o pelargoniach zwisających na ganku

Asiu nie ma sprawy.....

A jeszcze zapomniałam o pelargoniach zwisających na ganku