Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Stasiu kochana,
to u Ciebie tylko pisk, a u mnie był wrzask taki niesamowity, że pół wsi sie zleciało (mieszkałam wówczas w ślicznym, słonecznym mieszkanku, na środku wsi gminnej), bo myśleli, że mój na starość ze skóry mnie odziera.
A mysz biedna żyła sobie u nas tylko 4 dni, a ja do dziś miewam chwile zwątpienia jak widzę inną jej koleżankę. Brrrr....
Aga
to u Ciebie tylko pisk, a u mnie był wrzask taki niesamowity, że pół wsi sie zleciało (mieszkałam wówczas w ślicznym, słonecznym mieszkanku, na środku wsi gminnej), bo myśleli, że mój na starość ze skóry mnie odziera.
A mysz biedna żyła sobie u nas tylko 4 dni, a ja do dziś miewam chwile zwątpienia jak widzę inną jej koleżankę. Brrrr....
Aga
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109
Grazka, cieszę się bardzo, że masz czas choć od czasu do czasu wpaść do mnie, choc sama masz wiele pracy.
Dlatego w podzięce daruje Tobie róże:
,
, na koniec całuski od stasi dzikuski.
Dlatego w podzięce daruje Tobie róże:

Adresy do moich wątków
- stasia109
Haniu, to specjalnie kawał dla Ciebie, na Twoje życzenie:
Biegnie babcia przez cały dworzec PKS na autobus cała załadowana różnymi pakunkami i siatkami pełnymi zakupów. Podbiega pospiesznie do autobusu i zwraca się do kierowcy:
- "Panie, a ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "Tak jedzie..."
- "Panie... a czy ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "Tak jedzie jedzie!! Proszę wsiadać!!!"
- "Ale panie... czy ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "NIE !! Do Nowego Jorku!!!"
- "Ale przez Sulejówek...?"
a to róża dla Ciebie:
,
pa, pa, całusków 102, a jak się zmieści to 330!!!!!
Biegnie babcia przez cały dworzec PKS na autobus cała załadowana różnymi pakunkami i siatkami pełnymi zakupów. Podbiega pospiesznie do autobusu i zwraca się do kierowcy:
- "Panie, a ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "Tak jedzie..."
- "Panie... a czy ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "Tak jedzie jedzie!! Proszę wsiadać!!!"
- "Ale panie... czy ten autobus to do Sulejówka jedzie...?"
- "NIE !! Do Nowego Jorku!!!"
- "Ale przez Sulejówek...?"

a to róża dla Ciebie:

pa, pa, całusków 102, a jak się zmieści to 330!!!!!
Adresy do moich wątków
- stasia109
Kochani Ogrodnicy, za oknem pada, zimno, pochmurno, smutno. A w kompie na Forum od razu weselej i chce się żyć. Wczoraj narobiłam się w ogrodzie jak koń do kwadratu: sadzenie, plewienie, podlewanie... O 21,30 mężuś się zlitował i zawołał mnie do chałupy. Potem odwiedziny u psa sąsiadów, których nie ma. Właścicielka zmarła w styczniu, syn pracuje w niemczech a pies chce żreć. Dobrze, że to malunia psiunia. Na początu naszej znajomości chwyciła mnie zebami za twarz ;:20 , aż wylądowałam w szpitalu i we wrześniu mam wziąć ostatnie szczepienie p/tężcowe. Teraz jesteśmy kumpele aż strach
. Gdybym nie miała dwa psy, chyba bym ją zabrała do siebie.
Odwiedziłam sklep ogrodniczy i proszę zgadnąć co kupiła.......... oczywiście żabuchnę
: 
"żaba się za głowę chwyciła, oczy bardzo wytrzeszczyła, gdy tyle żabich kumpeli zobaczyła....."
pozdrawiam i życzę słoneczka, stasia
A teraz czarujemy : abra, kadabra, czary mary, aby słoneczko ładnie świeciło, aby nas deszczem nie smuciło...
Iwuniu , czy trafiłaś na jakąś żabcię?

Odwiedziłam sklep ogrodniczy i proszę zgadnąć co kupiła.......... oczywiście żabuchnę

"żaba się za głowę chwyciła, oczy bardzo wytrzeszczyła, gdy tyle żabich kumpeli zobaczyła....."
pozdrawiam i życzę słoneczka, stasia
A teraz czarujemy : abra, kadabra, czary mary, aby słoneczko ładnie świeciło, aby nas deszczem nie smuciło...

Iwuniu , czy trafiłaś na jakąś żabcię?
Adresy do moich wątków
- stasia109
Aga,
wiesz że ja chyba słyszałam twój wrzask. To był niemiłosierny krzyk rozpaczy. Myślałam że kogoś obierają ze skóry. Drą na pasy, Odwracają wnętrznościami do góry.... aż teraz mi ciarki lecą po plecach. Wszystko się zgadza, no nie?
Aż się dziwię, że mysz od razu nie padła. Teraz mamy spokój do jesieni, bo na jesień myszki znowu się zaczną chować do domków. Trzymaj się, pa stasia
wiesz że ja chyba słyszałam twój wrzask. To był niemiłosierny krzyk rozpaczy. Myślałam że kogoś obierają ze skóry. Drą na pasy, Odwracają wnętrznościami do góry.... aż teraz mi ciarki lecą po plecach. Wszystko się zgadza, no nie?
Aż się dziwię, że mysz od razu nie padła. Teraz mamy spokój do jesieni, bo na jesień myszki znowu się zaczną chować do domków. Trzymaj się, pa stasia

Adresy do moich wątków
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiu dziękuje za piękne róże.Mimo nawału pracy czas na forum zawsze znajdę.Twoja żabcia jak zwykle przepiękne.Stasiu Tobie i wszystkim w Polsce życzę słoneczka bo wiem co to znaczy śpiewać"ciągle pada"
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Stasiu - spotkałam w Prudniku żabki, ktore widziałam u ciebie, ale teraz mam trochę inne wydatki i muszą tam nieszczesne poczekac na lepsze czasy
Co do myszek, u mnie też zimują, a raczej próbuja bo kotka z mężem prześcigaja się w sposobach pozbycia się ich z domu
Mnie by tam nie przeszkadzały - maja takie słodkie pyszczki i co one tam zjedzą 

Co do myszek, u mnie też zimują, a raczej próbuja bo kotka z mężem prześcigaja się w sposobach pozbycia się ich z domu

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109

myszki jedzą jak myszki, ale ich siuśki śmierdzą niemiłosiernie.
Dawno nie byłam w łucholazach ani w Prudniku (kiedyś to były czasy...), czas by się wybrać, tym bardziej że są żaby, ale co z czasem?......

Adresy do moich wątków
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Jak się będziesz wybierała to daj znać, bardzo chętnie spotkałabym cię w tzw. realu - nie mylic ze sklepem 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- stasia109
Droga Iwa27, na pewno kiedys skorzystam z realu, dziękuję bardzo, Teraz pora
Jutro też będzie dzień. Pa, Dobrej i spokojnej nocy. stasia

Jutro też będzie dzień. Pa, Dobrej i spokojnej nocy. stasia
Adresy do moich wątków
- stasia109
Zapomniałam o kawale na noc:
W autobusie.
- Panie! co się pan tak o mnie ociera? Ma pan na mnie ochotę?
- Nie... skądże...
- To odsuń się pan, bo może inni mają.
A teraz... dobranoc
W autobusie.
- Panie! co się pan tak o mnie ociera? Ma pan na mnie ochotę?
- Nie... skądże...
- To odsuń się pan, bo może inni mają.
A teraz... dobranoc

Adresy do moich wątków
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiu ponieważ wklejasz śmieszne kawałki to ja też się podepnę-jak można
Ona: Cześć!!!
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz, żebym poszła?
On: Nie! Co ci przyszło do głowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie...
DZIESIĘĆ LAT PO ŚLUBIE: CZYTAJ OD DOŁU W GÓRĘ...
Przeczytałam go 10 min.na NK.Pozdrawiam.Twój ostatni nie zły
Ona: Cześć!!!
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz, żebym poszła?
On: Nie! Co ci przyszło do głowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie...
DZIESIĘĆ LAT PO ŚLUBIE: CZYTAJ OD DOŁU W GÓRĘ...
Przeczytałam go 10 min.na NK.Pozdrawiam.Twój ostatni nie zły
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
- stasia109
Grazka, bardzo dobre, muszę wypróbować na moim M, ale co bedzie jak odpowie tak jak w wierszu-kawale....chyba tylko to zostało: 
Bogusiu, jesteś bardzo miła, ale mój ogródek tak zarósł, że nie mogę go doprowadzić do porządku, a do tego zaczęły mnie boleć stawy. A to dla Ciebie na poczatek znajomości:
prawdziwek, którego znalazł M:
moja ukochana biała dalia, która zimą urosła mi na strychu na wysokość ok. 70 cm.:
. To na razie, zapraszam ponownie, pa 
Hallo, hallo, hallo: Aga, gdzie jesteś? Smutno mi bez Ciebie, pozdrawiam stasia ;:12

Bogusiu, jesteś bardzo miła, ale mój ogródek tak zarósł, że nie mogę go doprowadzić do porządku, a do tego zaczęły mnie boleć stawy. A to dla Ciebie na poczatek znajomości:
prawdziwek, którego znalazł M:

moja ukochana biała dalia, która zimą urosła mi na strychu na wysokość ok. 70 cm.:

Hallo, hallo, hallo: Aga, gdzie jesteś? Smutno mi bez Ciebie, pozdrawiam stasia ;:12
Adresy do moich wątków