zmieści się, zmieści...gloriadei pisze:Powaliłas mnie Pirouette![]()
jestes kolejna, co nia kusi
... a ja przeciez już nie mam miejsca!

Eluś, ta różowa pnąca to właśnie taka żarówa jak na zdjęciuelsi pisze:Aniu podobna do Twojej nn, biała róża u Oli/Aszki była też identyfikowana jako Iceberg.
Moja biała nn (też podobna) to pnąca a nie rabatowa
i ma trochę inny odcień bieli w pączku (bardziej zielonkawy niż beżowy).
Może się kiedyś dowiem, kto zacz, a teraz już bardziej patrzę na etykietki![]()
A czy Twoja różowa pnąca nn ma faktycznie taki kolor różu, czy aparat trochę przekłamuje??
I mam podobną żółtą nn, moja pachnie.
Taruś, dzięki, dopisałam do mojej niekończącaej się listy, ale z wykrzyknikiem...tara pisze:Aniu masz cudowny ogród a "śmietanka" super fotki mam nadzieję, ze moje dziecię wróci i podszkoli mamę bo jak na razie to nie umiem a chciałabym tez zrobić sobie taki pokaz przede wszystkim zrobić selekcję co mam, wiem ze mam podwójne.
Moja ciemna róża która Ci się podoba to na pewno Barcelona.
OK pisze:Dobrze, że jesteś, bo już się martwić zaczęłamNie odbierasz, nie odpisujesz...
Pasuje, nawet bardzoAniaDS pisze:OK pisze:Dobrze, że jesteś, bo już się martwić zaczęłamNie odbierasz, nie odpisujesz...
![]()
Olga, komórka mi się rozładowała, a że miałam gości, to tak sobie leży gdzieś porzucona...![]()
![]()
A wcześniej byłam w KRK po ten stolik i krzesła nabalkon![]()
A co gdzie nie odpisałam??![]()
Pasuje Ci ten 18ty lipiec?
Bo nam nawet bardzo
Właśnie się ostatnio dowiedziałam od kolegi fotografa, że to generalnie najtrudniejszy kolor dla aparatówAniaDS pisze:aaaa![]()
![]()
to dziś już nie odpiszę, bo zapomniałam kodu Pin![]()
![]()
![]()
Izuniu, ja mam Olympusa, nie zawsze oddaje kolory ale jestem w miarę zadowolona z niego![]()
Purpura to najgorzej wychodzi
a którego olympusa? Mój syn tez ma ale jakoś mi czerwien nie wychodziAniaDS pisze:aaaa![]()
![]()
to dziś już nie odpiszę, bo zapomniałam kodu Pin![]()
![]()
![]()
Izuniu, ja mam Olympusa, nie zawsze oddaje kolory ale jestem w miarę zadowolona z niego![]()
Purpura to najgorzej wychodzi