Tawułki, pantofelki ........sporo tego.
I same rzaadkie roślinki - widać Gabi że jesteś kolekcjonerką.

Tak Grażynko... lubię rzadkie okazy, ale u nas niestety mało kiedy sie pojawia coś ciekawego.kogra pisze:Piękna twoja tojeść i jaki duży krzew ?![]()
Tawułki, pantofelki ........sporo tego.
I same rzaadkie roślinki - widać Gabi że jesteś kolekcjonerką.![]()
Madziu, z języczki jestem zadowolona, to tojad lisi mnie rozczarował...maakita pisze:Dlaczego nie jesteś zadowolona z języczki? Na zdjęciu naprawdę wygląda fajnie.
Anulko dobrze zrozumiałaś..aanula pisze:Madziudla Gabi chyba Tojad nie podoba się a nie Języczka
... ja tak zrozumiałam ...
![]()
Gabi ... chyba nie ma u Ciebie zakątka w ogrodzie, ktory nie byłby piękny![]()
Gdzie by się nie zajrzało tam same cuda ...![]()
Dorotko, cieszę się że rośliny mają się dobrze.korzo_m pisze:Gabrysiu rozpoznałam u Ciebie roślinkę ,którą mi podarowałaś -tojeść orzęsiona u mnie też już rozpoczęła kwitnienie.
Grażynko, moje epimedium ma się całkiem dobrze.kogra pisze:Gabi a co się dzieje z twoim epimedium ?
Wsadziłam moje/twoje przed deszczami do ziemi i teraz się boję czy z nim wszystko w porządku.
Słyszałam, ze ekspansywna jest, jak wszystkie tojeście zresztąGabriela pisze:Wiolu, u mnie rośnie nad oczkiem.
Do południa jest w pełnym słońcu, a po południu w cieniu.
Mnie w zeszłym roku też marnie rosła i nie kwitła, ale w tym nadrobiła zaległości.
Jak tak dalej pójdzie, to zarośnie mi pół działki...
Wiolu, chyba jest, bo w zeszłym roku miałam tylko ze cztery pędy,tulipanka pisze:Słyszałam, ze ekspansywna jest, jak wszystkie tojeście zresztąGabriela pisze:Wiolu, u mnie rośnie nad oczkiem.
Do południa jest w pełnym słońcu, a po południu w cieniu.
Mnie w zeszłym roku też marnie rosła i nie kwitła, ale w tym nadrobiła zaległości.
Jak tak dalej pójdzie, to zarośnie mi pół działki...Posadziłam ją w takim miejscu żeby miała trochę swobody i szybko nie zagłuszyła mi innych roślin, ale jak się nie weźmie za siebie, to ją zagłuszą inne
Witaj Tadeo .tadeo pisze:Witaj Gabrysiu.Miło u Ciebie.piękne fotki-w .jakim programie to robisz.Chciałbym przypomnieć że wystawa lilii w Rybniku jest od10.07 do 12.07.zapraszam.w niedzielę 12.07.część forumowiczów spotyka się w Wojsławicach wniedzielę 12.07.
Raczek pisze:Gabi może pamiętasz nazwę liliowca,którego mi wysłałaś?
Niedługo zakwitnie i chciałabym znać nazwę.
A może masz jego zdjęcie?