Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu świetnie sobie poradziłaś. Fuksja wygląda teraz ślicznie. Ja podobnie jak Jagódka ciachnęłabym jeszcze te boczne gałązki, żeby się rozrastały. Ale zostawiłabym jednak ten pęd główny, bo jak go przytniesz to rozrośnie się jedynie korona. A z tego co ja zrozumiałam to ty chciałabyś, żeby ono miało wyższy ten 'pusty' pieniek - tak?
Jeśli chodzi o pracę to też jej szukam. Siedzenie w domu jest fajne, ale czasami mnie dobjia. Podobnie jak Aga kiedy pracowałam to znalazła się czas na wszystko, bo miałam rozplanowane zajęcia. Teraz jak siedzę w domu to brakuje mi czasu...
Jeśli chodzi o pracę to też jej szukam. Siedzenie w domu jest fajne, ale czasami mnie dobjia. Podobnie jak Aga kiedy pracowałam to znalazła się czas na wszystko, bo miałam rozplanowane zajęcia. Teraz jak siedzę w domu to brakuje mi czasu...
- Andziax007
- Kontakt:
Moniko to dobrze że jeszcze nie przycięłam tej korony.....tak chcę żeby jeszcze podrosła
Dziękuję za komplemencik
Z jednej strony to fajna sprawa jak siedzi się w domu ale powiem że to jest do czasu...Wcześniej pracowałam przez rok ale musiałam dojeżdżać 10km a jak ciepło było to na rowerku a to już było męczące jak na dworze były upały....nic mi się już potem nie chciało.....no i teraz siedzę w domu i chciałabym pracować bo i grosza trochę przybędzie choć i tak nie narzekam

Z jednej strony to fajna sprawa jak siedzi się w domu ale powiem że to jest do czasu...Wcześniej pracowałam przez rok ale musiałam dojeżdżać 10km a jak ciepło było to na rowerku a to już było męczące jak na dworze były upały....nic mi się już potem nie chciało.....no i teraz siedzę w domu i chciałabym pracować bo i grosza trochę przybędzie choć i tak nie narzekam

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Czubek utnji dopiero wtedy, gdy drzewko będzie miało wysokość jaką chcesz mieć ostatecznie.
Aniu znalazłam taki artykulik. Ale nie czytałam, więc nie wiem czy jest w nim coś pożytecznego - formowanie drzewek
Ja też dojeżdżałam do pracy - 8km. Zrezygnowałam ze względu na czas pracy. Mnie najlepiej pasowałaby praca od poniedziałku do piątku i od 7.00 do 15.00. Byłabym w domu stosunkowo wcześnie, więc miałabym jeszcze czas dla dziecka, psa, na posprzątanie, ugotowanie, itp.
EDIT
Dokopałam się jeszcze do takiej instrukcji.

Aniu znalazłam taki artykulik. Ale nie czytałam, więc nie wiem czy jest w nim coś pożytecznego - formowanie drzewek
Ja też dojeżdżałam do pracy - 8km. Zrezygnowałam ze względu na czas pracy. Mnie najlepiej pasowałaby praca od poniedziałku do piątku i od 7.00 do 15.00. Byłabym w domu stosunkowo wcześnie, więc miałabym jeszcze czas dla dziecka, psa, na posprzątanie, ugotowanie, itp.
EDIT
Dokopałam się jeszcze do takiej instrukcji.

- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Podpisać się muszę wszystkimi kończynami.treissi pisze: Jeśli chodzi o pracę to też jej szukam. Siedzenie w domu jest fajne, ale czasami mnie dobjia. Podobnie jak Aga kiedy pracowałam to znalazła się czas na wszystko, bo miałam rozplanowane zajęcia. Teraz jak siedzę w domu to brakuje mi czasu...
Ostatnio napadło mnie aby formować mirta i obcięłam mu czubek (między innymi). Teraz mam takie gibiące się śmieszne, zielone łapsko. Wyrosło pięć długich nowych czubów i pieniek przypomina rękę. Tobie formowanie wyszło zdecydowanie lepiej

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Andziax007
- Kontakt:
Monia super artykuł....przeczytałam go od deski do deski i według niego dowiedziałam się czemu nie chcą mi kwitnąć fuksje.....jeśli dobrze zrozumiałam to zakwitnie w następnym roku bo to młode sadzonki 
Widzę że identycznie myślimy co do godzin pracy tylko że ja jeszcze chciałabym na miejscu
A co do tego drugiego artykułu spokojnie się doczytam
Bardzo mi się to przyda
Dziękuję Ci Kochana

Dominiko może jeszcze uda Ci się naprostować
To zielone łapsko pewnie fajnie wygląda.....Teraz tak jest że ma się wykształcenie a nie można znaleźć pracy 

Widzę że identycznie myślimy co do godzin pracy tylko że ja jeszcze chciałabym na miejscu

A co do tego drugiego artykułu spokojnie się doczytam

Dziękuję Ci Kochana

Dominiko może jeszcze uda Ci się naprostować

- Andziax007
- Kontakt:
Witam
Bardzo ciekawy artykuł, przyda i się mi
ponieważ chcę poprowadzić w drzewko hibiskusa 
A Twoje drzewko bardzo ładnie wygląda