Ogródeczek An-ki
Grażynko-rdzę niestety łapią ,dlatego też są za płotem(siatka) to tak jakby były w ogródku- cieszą wzrok a nie robią szkody.
Gagawi -byłam i podziwiałam- nie widziałaś?
Gagawi -byłam i podziwiałam- nie widziałaś?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Aniu malwy masz śliczne tyle kolorków ja mam tylko dwa kolory. Jak możesz to bym cię prosiła o nasionka. Ja swoim malwom oberwałam liście w maju jak tylko pokazało się kilka kropek rdzy . i teraz nie mam na malwach.Może to będzie dobry sposób, ale nie wiem bo pierwszy raz tak zrobiła.pozdrawiam
Halinko ,załatwione-tylko podpowiedz kiedy nasionka najlepiej zebrać.
Bogusia no to masz już malwy w różnych kolorach.Jak będę zbierała nasiona to wystarczy i dla Ciebie.
Alionuszka czyli Nela zabrała mnie do szkólki pod Czechowicami.Szykują się na dni otwarte od 3-5 lipca.Sprzatają,ustawiają itp.Zakupy poczyniłam skromne a to za sprawą szpaleru tamaryszków w obłędnych kolorach i takim zapachu,że byłam całkowicie otumaniona.Szkoda,że ogródek taki mały,ale 1 tamaryszek musi się zmieścić-dumam nad kolorem.

Czy to jest klematis Barbara Dibley,, niestety nie było metki, Myślę dodać go do New Dawn.

Upolowałam różową hortensję. Były też nakrapiane kwiaty np :róż+biel,wrzos+biel.Kwiatostan kulisty.

Bogusia no to masz już malwy w różnych kolorach.Jak będę zbierała nasiona to wystarczy i dla Ciebie.
Alionuszka czyli Nela zabrała mnie do szkólki pod Czechowicami.Szykują się na dni otwarte od 3-5 lipca.Sprzatają,ustawiają itp.Zakupy poczyniłam skromne a to za sprawą szpaleru tamaryszków w obłędnych kolorach i takim zapachu,że byłam całkowicie otumaniona.Szkoda,że ogródek taki mały,ale 1 tamaryszek musi się zmieścić-dumam nad kolorem.

Czy to jest klematis Barbara Dibley,, niestety nie było metki, Myślę dodać go do New Dawn.

Upolowałam różową hortensję. Były też nakrapiane kwiaty np :róż+biel,wrzos+biel.Kwiatostan kulisty.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Aniu,to też hortensja ,ta którą się chwaliłam:
W ogródku więc będą takie:

W takim kolorku przechodzi na moją stronę hort. sąsiadki-ja sie tylko cieszę.No i ta nowonabyta.

Myślę,że ten kącik hortensjowy będzie się prezentował barwnie i ciekawie.
Elżbietko,jak zwykle nazwy nie było i hortensja NN.A z liśćmi malw to zrobię tak jak Ty.Może to bedzie sposób.
Magdziu zaszalejesz dziewczyno bo przecież w piątek macie dzień liliowy

W takim kolorku przechodzi na moją stronę hort. sąsiadki-ja sie tylko cieszę.No i ta nowonabyta.

Myślę,że ten kącik hortensjowy będzie się prezentował barwnie i ciekawie.
Elżbietko,jak zwykle nazwy nie było i hortensja NN.A z liśćmi malw to zrobię tak jak Ty.Może to bedzie sposób.
Magdziu zaszalejesz dziewczyno bo przecież w piątek macie dzień liliowy
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kwiaty piękne kupione i pewnie razem będziemy dumać ,gdzie je wkopać,chyba,że już to zrobiłaś?
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Marylko dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam.
Nelu no coś ty,koniecznie musimy razem wybrać miejsce.Co dwie ogrodniczki to nie jedna.Wobec tego do zobaczenia.
Nelu no coś ty,koniecznie musimy razem wybrać miejsce.Co dwie ogrodniczki to nie jedna.Wobec tego do zobaczenia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka