Nowej pasji początek II - moje roślinki
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Z własnych obserwacji zauważyłam, że te psy jak zobaczą psa tej samej rasy to nie odpuszczą przywitania, nie podejdą do jamnika czy innej rasy ale jak zobaczy beagl beagl'a to koniecznie do siebie podchodzą. Moja jest humorzasta odnośnie nowych znajomości a jak widzi taką samą łaciatą krowę co ona, ryje pazurami podłoże po którym stąpa. I wierze, że lekarstwem na jednego beagla jest 2gi. Już nie jeden hodowca mi to mówił, w przypadku tej rasy to nie podwójne zniszczenia a ich totalny brak 

- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Ale masz przesłodkiego pieska
:D:D Wygląda przesympatycznie
Tłustosz super wygląda, a Ctenanthe (też mi się wydaje, ze to Ctenanthe, jedno jest pewne - należy do marantowatych ;) ) jest cudowna. Strasznie mi się marantowate podobają
A interes z M. ubiłaś godny pozazdroszczenia
:D:D

Tłustosz super wygląda, a Ctenanthe (też mi się wydaje, ze to Ctenanthe, jedno jest pewne - należy do marantowatych ;) ) jest cudowna. Strasznie mi się marantowate podobają

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
A tu tak ode mnie relacja z dzisiejszego dnia
Mały gość na zaokiennych roślinkach:

Kalanchoe skrycie kwitnie
Pamiętacie to małe z bulwki (tzn begonie)?:

Mój nowy przy okienny przybytek (tym samym zwolniłam trochę miejsca na parapecie
Wiecie co może robię nie tak bo nowe odrosty i listki na innej łodyżce są zieloniutkie?
Mała opiła się trochę pifka

Mały gość na zaokiennych roślinkach:

Kalanchoe skrycie kwitnie

Pamiętacie to małe z bulwki (tzn begonie)?:

Mój nowy przy okienny przybytek (tym samym zwolniłam trochę miejsca na parapecie

Wiecie co może robię nie tak bo nowe odrosty i listki na innej łodyżce są zieloniutkie?

Mała opiła się trochę pifka

- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: