Ewo nie ma za co świętujcie
Agness mam nadzieję ,że zrobi się trochę weselej
IGO jak mam czas to uczęszczam namiętnie na grzyby .Uwielbiam je jeść,zbierać .Gorzej z czyszczeniem
Jak coś spotkamy się u Eli na rydzach
No i nastał wieczór
Jeszcze u nas nie leje Deszcz omija nas szerokim łukiem .Nie cieszę się ,bo coś wisi na niebie i jak to wszystko piepsznie to ...... będzie się działo.
Pare fotek z dzisiaj .Pełniki mi zakwitły czerwone i żółte
Kolejna lilja zakwitła Dalia zakwitła. Gożdziki brodate szleją.
Ido muszę się Tobie przypomnieć miałam obiecaną cebulę czerwonej cesarskiej korony (a nawet dwie mi obiecałaś)
Miałaś rozsadzać dużą kępę. Czy ona już nie znikła z powierzchni ziemi
Olu pamiętam doskonale o jednej ,a nawet dwóch cebulach lilji .Wczoraj był jeszcze czerwiec ,a je się przesadza pod koniec lipca .Jeszcze nic z nimi nie robiłam
MARIO5 na razie nie pada.
No i LEJE Fest .Dobrze,że wichur i gradu nie ma ...
Jutro jadę do Gdańska ...mam nadzieję na zwiedzenie paru szkółek Lilje codziennie otwierają jednego kwiatka.Zapach obłędny.Wyglądają jak namalowane.
Iduś ,czy to ten wiciokrzew co mi go szlag trafił ....piękny jest
Ja dziś dostałam od sąsiadki chyba z 10 gałązek do ukorzenienia bo ona swój prowadzi w formie kuli i ciacha go ostro .....no i jak się dowiedziała ,że ja ręki do patyków nie mam do dała wszystkie patyczki ...zawsze coś się ukorzeni
Witaj Ido! Bardzo smakowicie u Ciebie. U mnie na truskawkach się skończy. Aha i jeszcze poziomki
A to zdjęcie - rewelacja Aż chciałoby się wtopić w tę cudowną kompozycję roślinną